Vlastní Školy Dívčí Jméno Prsteny Módní Šperky Z Nerezové Oceli Zlaté Barvy Jméno Prsteny Pro Muže Školní Děti Dárek

139.04 Kč 125.12 Kč Doručení zdarma

Štítky: peking university, slyšet zvonit, nike prsten, prsten satan, telefon školní děti, záře prsten pro ženy, matic, kostkované hodinky, robustní zlatý prsten, tie děti školy.

Popis

  • Kovy Typ: Z Nerezové Oceli
  • Vlastní Typ: Dopis
  • Typ Položky: Přizpůsobené Prsteny
  • Pohlaví: Unisex

Vlastní Školy Dívčí Jméno Prsteny Módní Šperky Z Nerezové Oceli Zlaté Barvy Jméno Prsteny Pro Muže Školní Děti Dárek

Si VŠIML:

Ahoj, přítel,vítejte v módní šperky store! Všimněte si prosím, o vlastní jméno šperky můžeme udělat nějaké vlastní návrhy ,protože máme vlastní továrnu . Jak získat vlastní jméno náramek: ①:místo pořádek a zaplatit to. ② : Velmi Důležitá věc, po zaplacení objednávky,zanechte zprávu, řekněte mi Jméno, například: Ahoj,chci jméno : Laura nebo mi ukázat fotku své návrhy,řekněte mi Velikost a Vyžadují, aby Výrobní čas o třeba 10-12 dní,pls trpělivě čekat. ---Proč kupovat od nás? *Kvalitní Produkt Za příznivé Ceny *Vysoce Kvalitní Nerezové Oceli(Nikoliv Alergických )a Skutečný Pozlacené, Pokud máte jakékoliv dotazy,pls, neváhejte a kontaktujte mě, díky.

Zásilku: Budeme posílat položky k vám Thecomplication.cz Standardní Doprava letecky a Čína příspěvek letecká pošta, pokud budete potřebovat, můžeme také poslat Fedex, EMS,DHL a UPS,extra expediční poplatek je potřeba. Obvykle ,Vaše objednávka bude odeslána do 5-8business dnů po zaplacení je vymazána. Nemáme loď o víkendu nebo o svátcích. Návrat Politiky: 1. 30 dnů vrátit 2. Obdržení vadné položky, budeme se plnou náhradu. A kupující vrátit vadný výrobek do 30 dnů. 3. Všechny chybějící díly/poškození musí nás kontaktovat do 7 dnů po obdržení položky. 4. Jsme zvyklý poslat znovu zpět, aby, vzhledem k nesprávné dodací adresu. Platba: Naše platební termín je Vázaný bezpečné Thecomplication.cz. Pokud máte speciální požadavek, prosím, kontaktujte nás, díky. Doba odezvy Závazek: Jsme na lince celou dobu, nás můžete kontaktovat na 9:00 - 23:00 čínského času. Vzhledem k době, rozdíl, Pokud nejsme na trati, plz poslat e-mail na nás, jsme si jisti, odpověď vám do 12 hodin.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení