NOVÝ Overdrive Kytara Pedál klone AMP Černé Pedál Pro Elektrickou Kytaru doprava zdarma

883.99 Kč Doručení zdarma

Štítky: sr2ez, basový efekt, kytara nux, caline pedálu kompresor, efekt na kytaru, ocd overdrive, overdr, černá overdrive, eq kytara pedál, elektrické kytary.

Popis

  • Efekt: Overdrive A Boost
  • barva: černá
  • rozměry výrobku: 1590BB bydlení
  • Značka: landtone
  • Číslo Modelu: KL-B
  • Je Přizpůsoben: Ano
  • Materiál Bydlení: Hliníkové allox
  • Napájení Požadavek: 9V baterie /AC adaptér (nezahrnuté)
  • Typ: Overdrive

Vybudovat si vlastní klone overdrive pedálu

Popis:

Tento Overdrive pedál sada obsahuje: 1*1590BB Vrtané příloha 1*PCB Deska 1*3PDT nožní Spínač 2*I/O Jack 3*Potenciometry+3* Bílé knoflíky 1*DC konektor 1*LED

1*Baterie Snap Circuit board (pcb nebo strip board) součástek, jako jsou rezistory, capactitors, čipy, tranzistory a diody

Klone Overdrive - na Základě legendární "K" typ pedálu, klone Overdrive je pedál, který si nás na mapě. Je to stále naše nejžádanější pedálu a pro dobrý důvod. To funguje dobře s jen o nějaké amp/kytara a zní skvěle bez ohledu na to, co nastavení. V podstatě to je overdrive/boost pedál, který může dělat cokoliv. Je třeba trochu větší sousto, aby váš zesilovač? Hotovo.

Chcete více získat? Hotovo.

Potřebovat clean boost? Hotovo.

Chcete jezdit na magické pony? Hotovo.

Dostat všechny K-jako dobro bez jakékoliv směšné ceny! Vezměte PROSÍM na VĚDOMÍ : Naše klone funguje na standardní 9v a je true bypass. Ne všechny 9v jsou stvořeni sobě rovni, a důrazně požádat, abyste ne jen náhodně plug 9v do klone jinak riskujete poškození vašeho pedálu. Doporučujeme použití 1spot/VoodooLab PP, jak to musí pracovat na přísně 9v a 100ma. Také, protože každý pedál je postaven na zakázku, prosím očekávat 2-3 den, dodací lhůta pro náš elfové stavět pedál pro vás.

Platba: Před uvedením vašeho zájmu, prosím, potvrďte podrobnosti s námi, pokud máte požadavek na položky. Prosím provést platbu do 3 dnů od objednávky, pokud je to možné. Budeme jen dodat zboží k vám podle adresu, kterou jste napsal v Thecomplication.cz, pokud chcete změnit , musíte oznámení mi to. Přijímáme Alipay(podmíněná) , Kreditní Kartou, Western Union, přijal.

Doprava: Vaše objednávka bude zpracována do 7 dnů po zaplacení. Nejsme zodpovědní za zpoždění objednávky, pokud jsme dodali jim . Protože Rychlost plavby je mimo naši kontrolu. Po odeslání, jako obvykle, China Post Air Mai l bude trvat asi 15-40days přijet; EMS třeba 5-10 dnů ; Fedex 4-8 dnů , DHL a USPS, bude to trvat 3-6 dny, aby se dospělo. Pokud cílem je během víkendu, to bude trvat 2 dny déle. Děkuji vám za pochopení. Žádné dovozní poplatky nebo poplatky jsou koupit odpovědnosti rodičů. poměr, neváhejte nás Kontaktovat s jakýmkoli dotazem, nabídneme vám vyhovující odpověď.Don\ \ 't předložit spor volitelně. Ještě jednou děkuji!!

POZNÁMKA:

Prosím, nebojte se o instalaci problém. můžeme také poskytnout instalace obrázek.

Pojďme udělat náš vlastní pedál!!!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení