1SET Uniknout Manželství Nevěsta a Ženich Zavírače Pár Figurka Funny Topper na Svatební Dort Dekorace

368.05 Kč 220.83 Kč Doručení zdarma

Štítky: pár svatební figurka, velikonoční ostrov figurka, pryskyřice natě, nevěsta dort, vánoční andělé figurka, nevěsta ženich, země svatební dort figurka, 1 dekorativní dort topper, dekorace pro ženicha dort topper, funghi dort topper.

Popis

  • vzor: anděl
  • Číslo Modelu: Nevěsta a Ženich Figurky
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: NoEnName_Null
  • Příležitosti: Den matek
  • Materiál: Pryskyřice

1KS Svatební Dort Toppers Nevěsta a Ženich Figurky Pryskyřice Bílé Stand Topper Příslušenství Casamento Dekorace Zdobení Nástroje

Materiál: Pryskyřice Barva: Jako obrázek Velikost: (appr.)10 cm obsah Balení: 1set Dort Topper Vlastnosti: 100% Zbrusu Nový a vysoce kvalitní. Ideální pro dojemné dort na svatbu,narozeniny a párty. Ženich je zvedání svou nevěstu v náručí, zatímco oni dívat se navzájem do očí. Ohromující a sladké, tento romantický dort topper je ideální pro romantiky. Také skvělé pro výrobu řemesla na okno displeje. To bude dobrou volbou pro dárky. Užijte si nakupování čas a mít dobrý den. Upozornění: Prosím, dovolte 1-3cm chyba vzhledem k ruční měření a ujistěte se, že vám nevadí, že před objednáním. Pochopte prosím, že barvy mohou existovat chromatické aberace jako různé umístění obrázků

http://detail.1688.com/offer/529084109374.html?spm=a2615.7691456.0.0.3f1db5496LTXMq

Způsob Platby

Přijímáme pouze Podmíněná,Kreditní karty. Prosím uhradit do jednoho týdne.

Přepravní Podmínky

Prosím, ujistěte se, že vaše adresa je správná. Kupující bere odpovědnost, pokud adresa je špatně. Položky bude loď do 1-3 pracovních dnů po obdržení platby.

Jsme loď položku China Post nebo Hong Kong Post Hospodářství Letecky(20 až 25 dní dorazí). Prosím očekávat, že 25 pracovních dnů pro dodání. Vezměte prosím na vědomí, že ekonomika letecky NENÍ trackable.

Pokud neobdržíte položku po 30 dnech, prosím, kontaktujte nás, budeme zkoumat a řešit problém, včetně dodání odeslat nebo vrácení peněz.(Poznámka: dnem se rozumí pracovní den zde)

Pokud chcete, EMS služby nebo Registrace služby, prosím, kontaktujte nás. Můžeme vám poslat aktualizované faktury.

Návrat Politiky

Prosím, nenechávejte negativní zpětnou vazbu přímo, pokud nejste spokojeni. Kontaktujte nás prosím přes zprávy. My se snažíme co nejlépe vyřešit problém.

Přijímáme 30 dnů vrátit pouze tehdy, pokud položka je originál. Náhrada bude vydána, jakmile jsme obdrželi vaši vrácené zboží. Kupující je odpovědný za všechny vrátit poplatky za dopravu

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení