EMS Mezoterapie RF Rádio Frekvence Krásu Obličeje Masér Ultrasoic Pleť Čistící Hluboké Čištění Obličeje Elektrické Pupínek Odstraňovač

1 886.02 Kč 886.42 Kč Doručení zdarma

Štítky: obličeje parník, peeling, čistou tvář, rf machin, dhl, zbraň mezoterapie, kosmetické přístroje, ultrazvukové, omladit někol kůže zařízení, galvan obličeje, tvář masér elektrický muž.

Popis

  • Materiál: Plastové
  • Výrobní proces: Stroj Vyrobený
  • Komoditní Certifikace Kvality: ce
  • Funkce: Vibrační Masáž
  • Původ: KN(Původu)
  • Napájecí Zdroj: Dobíjecí Baterie
  • Typ: Krása Stroj Péče O Pleť Nástroj
  • Značka: CkeyiN
  • Číslo Modelu: 126.2-567

Elektrické Pupínek Odstraňovač

Funkce:

Ergonomické aerodynamický design, jednoduché a snadné na ovládání. Výkonný USB nabíjecí baterie design, více pohodlné. To je přijít s 3 sací úrovně pro splnění různé typy pleti a chrání pokožku před poškozením, můžete nastavit jej podle pupínek závažnosti a typy pleti. Balíčky s 4 různých sond pro řešení všech vašich potřeb, odstranit chuchvalce vlasů, mastnoty, zbytky kosmetických, pupínky, vrásky z různých částí obličeje, také účinně mikrodermabraze, zlepšení pleti vitalitu, pomáhá pročištění pórů a aby vaše pleť hladká a utáhněte. Tento pupínek remover je vyroben z odolného ABS materiálu, který přijímá z high-tech vakuové sací technologie, snadno a rychle odstranit pupínek, akné, lipidů atd.

Specifikace:

Materiál: ABS + PP Způsob nabíjení: USB Jmenovité napětí: 5V 1A Jmenovitý výkon: 3W Doba nabíjení: 3 hodiny Pomocí čas: 2,5 hodiny Barva: Bílá Velikost: 16*4.3 cm

Obsah balení: Balení s box

1 x Pupínek Odstraňovač 1 x USB nabíjecí kabel 5 x Sondy 2 x Gumové kroužky 5 x Filtr bavlna

EMS Mezoterapie RF radiofrekvenční Obličejový Masér

Funkce:

Ultrazvukové masáž: může zvýšit propustnost buněčných membrán, podporovat kůži absorbovat esence, zlepšení buněčné výživy tkání a posílit regenerační schopnost buněčné tkáně, to může také rozkládají tuk a utáhnout kůži. Daleko infračervené LED červené světlo má silné propustnost, podporují tvorbu kolagenu hyperplazie, fade jemné linky, obnovit pružnost pokožky a opravy buněk. EMS léčba: může aktivovat buňky, stimulují svaly s pasivní pohyb, pohyb svalů urychluje spotřebu tuku, tak k dosažení hubnutí efekt. Mini a stylový vzhled, pohodlné přenášení a snadné použití. Jak pro obličej a tělo.

Specifikace:

Materiál: ABS + Nerezová ocel Vstup: 100-240V 50/60Hz Výstup: 15V 800mA Výkon: 12W Ultrazvuková frekvence: 1MHz Barva: Bílá Host velikost: 19*8*6 cm(Délka*Šířka*Tloušťka)

Obsah balení::Balení s bublina bag

1 x Tělo masér hubnutí 1 x Napájecí adaptér 1 x EMS elektroda line 4 x EMS elektrod podložky 1 x Uživatelská příručka(anglicky)

Ultrasoic Pleť Čistící Hluboké Čištění Obličeje

Funkce:

Super tenký a kompaktní vzhled, ergonomický zefektivnit rukojeti, uživatelsky přívětivé rozhraní a dotykové obrazovky, jako je design pro vás k použití je více snadno a pohodlně. Tři pracovní režimy jsou k dispozici: čistící, hydratační a zvedání. Přijala s ultrazvukové vlny a nano technologií, který kombinuje s jedinečným lopata typ sondy a vysoké frekvence vibrací, může jít hluboko do kůže obličeje. Multifunkční. Tuto krásu nástroj může proniknout hluboko do kůže, hluboké čištění pleti nečistot a zavést nutriční řešení, které může zlepšit mikro-oběhu, eskalátorů potních žláz, zmenšit póry a pomůže vám vyřešit mnoho kožní problémy. Pohodlné dobíjecí design a dlouhé vytrvalostní schopnosti. To může být nepřetržitě používán pro 3~4 dny, poté je plně nabitá.

Specifikace:

Materiál: ABS Výkon: 2W Doba nabíjení: Cca 2,5 hodiny Pomocí čas: 80 minut Režim nabíjení: Dobíjecí lithium baterie Hmotnost: 115g

Obsah balení: Balení v bublinkové sáčku, bez krabice

1 x Ultrazvukové Obličejové Čistící 1 x USB kabel 1 x Ochranný kryt 1 x Uživatelská příručka(English)

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (5 votes)

5
Pedrofrid 2020-12-03

The products look good quality, tested and work well, desired Results require time of use of appliances

5
Schitpun 2020-11-15

Excellent devices

5
Marcostaz78 2020-10-17

Thank you very much supplier!!!!

5
Fearthebat48 2021-01-10

Cool ultramassage. Instruction in English. We need to sit on the transfer. On the internet I found application only on an ultrasonic blade, but I think I'll still find the instruction. It came very very very quickly! Seller recommend

5
Istominka6 2020-11-03

Delivered quickly within a week in Rostov. I haven't tried it yet. I'll write later.

Přidat recenzi

Hodnocení