SEAFELIZ Mužského Žaludu Trenér Masturbátor 10-frekvence Vibrací Penis Stimulovat Vibrátor Pro Muže, Sex Hračka

258.63 Kč 230.12 Kč Doručení zdarma

Štítky: moje sexuální hračky, muži sexuální hračku, anální vibrat, budík sex, sex hračka, kouření muž, sex stroker, masturb, mužské vibrátory, mužské sexuální hračky.

Popis

  • Značka: SEAFELIZ
  • Typ Položky: Masturbátory
  • Velikost: Male Masturbator
  • Materiál: Silikonové
  • Obscénní Obrázek: No
  • Materiály: Silikon, ABS
  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Číslo Modelu: HCDLQ

popis

Rysy: Roztomilý vzhled a pohodlné dotek, dokonalý sex hračka pro výdrž školení nebo mužskou masturbaci 10 variabilní rychlosti chvění, dát vám více výběr a různé radosti Unikátní kartáč design, plně stimulovat váš penis a dát nebývalé potěšení Vyrobené ze silikonu, bezpečné, měkké a kůži příjemný Vodotěsné design, vhodný pro všechny druhy použití a pohodlné čištění Napájen 2 AAA baterie ( není součástí balení )

Obsah balení: 1 x Stamina Trainer

Snadno se čistí s antibakteriálním sex toy cleaner pro delší použití. Dbejte na to, aby ponořit inflace hadice a žárovka ve vodě, protože to může způsobit inflaci problémů v budoucnosti. Hadice může být snadno odpojen od čerpadla pro čištění.

Soukromí Zaručeno Vaše soukromí je nanejvýš důležité, aby nás a s naší diskrétní balení můžete nakupovat s důvěrou. S zcela obyčejné balení, jediný člověk, nadšený tím, že vaše zásilka je vám.

Všechny objednávky jsou odesílány ve formátu prostého balení. Tam je absolutně žádný způsob, jak říct, co je uvnitř balíčku, nebo kdo je odesílatel. Tady jsou fotografie, jak se vaše objednávka je diskrétně a bezpečně zabaleny. Zákaznický servis

V našem obchodě, jako náš vážený zákazník, pokud jste nešťastný, jsme nešťastní. To je opravdu tak jednoduché, chceme si být naprosto jisti, v každém, aby si umístěny, takže máme 90 dnů ne-dohadovat návratová politika dát svou mysl v klidu.

To je nejlepší servis politika , prosím, klikněte zde a dozvíte se více. Balení Doprava

Jsme velkou péči balení každý detail, aby bylo zajištěno bezpečné přepravy k vám .Proto, prosím, zkontrolujte, zda balíček před podpisem přijímat ji, pokud je to rozbité nebo poškozené, můžete provádět záznam s dopravcem. Zároveň si můžete vyfotit a poslat k nám, budeme řešit problém pro vás na poprvé.

A podle zákazníci potřebují, máme připravené různé způsoby dopravy pro vaše volba, Klikněte zde a dozvíte se způsob dopravy, který jsme použili.

hračky pro muže,erotické hračky,erotické hračky,adulto,brinquedo,brinquedo menino,brinquedos,levné věci,levné věci,levné hračky,elektro sex,elektro šok sex hračky,erotické,erotické hračky,erotico,erotické,pomůcky pro muže,gay,gay sex hračky,sex juguetes,juguetes sexuales,juguetes sexuales para hombres,juguetes sexuales para la mujer,juguetes sexuales para parejas,mužské sexuální hračky,masculino,produtos dělat sexo,produtos eroticos,seks oyuncaklari,sex produktu sex shop,sex nástroje pro prodej,sex hračky,sex hračky pro muže,sex hračky,sex hračky, bdsm,sex hračky pro páry,sex hračky pro muže,sex hračky pro ženu,sexe,sexo,sexo brinquedos para adultos,sexshop,sex hračky,sextoys,sexuální hračky dospělých mužů,sextoys dospělých pro ženy,sexy shop,sexy hračky,sexy hračky,spojené arabské emiráty sexuální hračky,velký hračky, sex,sex vybavení,vtipné produkty,erotické hračky,sex hračky pro gay,massageador,dospělý sex hračky,cudnost,masturbátor,gay,umělé penisy,bdsm, bondage,kouzelná hůlka,brinquedos,vibrátor, sex hračky pro ženy,sex výrobky,juguetes sexuales para la mujer,sex hračky, bdsm,masturbátor pro muže,mužský masturbátor,penis čerpadla,fetish,elektro sex,erotika,kočička,sex hračky pro páry,realistické sex panenky,realistické sexuální hračky,dospělý,sex stroj,sex,sex nástroje pro prodej , obscénní obraz , sexuálně sugestivní

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení