Profesionální Housle Kondenzátorový Mikrofon Mini Nástroj Microfone pro Sennheiser Bezdrátový Vysílač TRS 3,5 mm Šroub Jack

950.52 Kč 855.47 Kč Doručení zdarma

Štítky: soprán saxofon, sady do auta mikrofon, mikrofon syomki, sennheiser mikrofon drát, používá, mikrofon na podcast, mikrofon pro záznam, mikrofonu, sennheiser mikrofon kabel, skupina mikrofon.

Popis

  • Použití: Nástroj mikrofon
  • Značka: Qiyin
  • Komunikace: Pevné
  • Polární Vzory: Všesměrový
  • Sada Typ: Jeden Mikrofon
  • barva: Béžová
  • Převodník: Kondenzátorový Mikrofon
  • Styl: Kondenzátorový Mikrofon
  • Číslo Modelu: LT-306-C2
  • Balíček: Ano
  • Vhodné Pro: housle

Vlastnosti Produktu

Profesionální Dechový Nástroj Housle Mikrofon (Černá) Pro Sennheiser Bezdrátový Bodypack Vysílač

Svorky mikrofonu se obvykle používají pro dechové nástroje, malé a vynikající vzhled

aby to zakrýt, Přírodní čirý, silný a mocný zvuk, jsou srovnatelné s těmi,

získané s velké kapesní moving-cívky mikrofon, vhodné zejména pro profesionální

hudebníci

FUNKCE

Kompatibilní s Sennheiser Evolution Series, G2, X2/Trantec/Kam bezdrátových vysílačů s 3,5 mm Zamykání Jack Konektor vstup.

Snadné použití, pevně visí na housle řetězec zvednout hlas

Klip a Mi-shell pomocí měkké gumy tlumení vibrací design, mechanický hluk

Široké zabarvení a dobrý vliv hlasu,Měkké upínací vlastnosti anti-vibrační a anti mechanický hluk

Tato série vah s phantom power

Navržen pro Použití na Jevišti, Domy Uctívání, Lektoři a Další Aplikace Vyžadující Minimální Mikrofon Viditelnost s hand-free Provoz

SPECIFIKACE

Polární pattem: UMUnidirectional

Mic průměr: 9.7*5.2 mm

Citlivost: - 47db±2db

Frekvenční Rozsah: 20-20KHZ

Výstupní Impedance:

Standardní Provozní Napětí: 1,0 V-10V.DC

SNR: > 58db

Drát: 1,2 m

1ks bavlna vítr obrazovce

Q & A

Q : Jak je JangProMic značky ?

JangProMic je MaiYu Electronic Co., Ltd high-end značek. MaiYu Electronic Co., Ltd je profesionální elektronický produkt společnost, jsme hlavní produkt a prodávat mikrofon, sluchátka a accessional. JangProMic zajistit výrobek dobré kvality. Jsme sledování jednotlivých výrobních kroků, test každého výrobku na play.

JangProMic značka je kvalitní říct . JangProMic mikrofon reproduktor použít matel, linka je nosit a nehořlavé PVC shell, a používat vysoce kvalitní mědi.

Q: Jak vybrat mikrofon vhodný pro vás ?

Nejprve je třeba si jistá, co konektoru potřebovat, mikrofon hlavní konektor 3,5 mm Mono Jack, 3,5 mm Stereo 3,5 mm Šroub Stereo Jack, XLR 3pin, mini XLR 4pin, XLR T4, XLR C4 a 3.5 mm Mobile connector.

3,5 mm mono jack obvykle vhodné pro zesilovač,reproduktor. 3,5 mm stereo jack jedle pro kameru, zesilovač atd, Naše compnay 3,5 mm jack šroub obvykle vhodné pro sennheiser a stejný konektor systému. XLR 3pin obvykle vhodné pro AKG/Samson/Gemini/IMG Stageline/Nady, mini XLR 4pin vhodné pro Shure a stejný systém etc, XLR C4 ft pro Mipro systém značky. XLR T4 fit pro Audio Technica systém značky. 3.5 mm mobile connector je 3line jedle pro mobilní telefon, Prosím, že ten konektor.

Q : Jak najít chůvu ?

Pokud zjistíte, že vaše koupil výrobek nemůže fungovat, nebo ne přijímat produktu. Prosím, nebojte se, prosím, poslat zprávu, aby mi o tom zprávu problém. Zpráva by měla obsahovat mikrofon problém,co budete používat pro hry a budete potřebovat konektoru. Dám vám nejvíce pomůže to vyřešit. Pokud to kvalita opravdu poškozená, zásilku způsobem, dám vám nový mikrofon.

Doufáme, že se dělat nejlepší služby pro každého zákazníka. My vám poskytne více pomoci pro jakýkoliv problém. Jsou vaše jsme nejlepší zákazník. Doufám, že každý zákazník může mi dát dobrou zpětnou vazbu.

Doprava

Spojené Státy zákazník obvykle loď přes ePacket, kromě baterie výrobek.

V Evropě, Jižní Americe, Asii zákazník obvykle loď přes China post office a Hong kong post,kromě baterie výrobek.

Rusko zákazník obvykle loď přes ePacket nebo China-Rusko logistické linky.

USA loď čas mezi 8 až 26 dní. Evropa a Asie loď čas mezi 12 až 35 dní. Jižní Amerika a další země, loď čas mezi 15 až 45 dny.

(to je průměrná doba. Nějaký čas potřebovat později.)

Zpětná vazba necháme Pozitivní zpětnou Vazbu po obdržení platby. Prosím, nezapomeňte, dejte nám POZITIVNÍ a PĚTI HVĚZDIČKY na všechny Podrobné Prodávající Hodnocení. Pokud jste, nejste spokojeni s vaší nákupní Zkušenosti, prosím, kontaktujte nás a získejte řešení, než se rozhodnete opustit neutrální nebo negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakékoli problémy pro vás, jakmile je to možné. Díky poskytneme vám služby, jak nejlépe můžeme, protože KLADNOU zpětnou vazbu a PĚT HVĚZD je to, co usilujeme. Kontaktujte nás prosím prostřednictvím "Moje Zprávy" nebo "Zeptejte se Prodejce Otázky" pokud máte jakékoliv dotazy ohledně našich výpisy nebo váš nákup.

Záruka&Návrat Jsme zajistit, aby opustit všechny zákazníky pozitivní zpětnou vazbu, druhý den po obdržení platby. Doporučujeme našim zákazníkům, aby S NÁMI kontakt s cílem vyřešit všechny problémy týkající se transakce, před odjezdem neutrální a negativní zpětnou vazbu na Thecomplication.cz. Ujistěte se prosím, kontaktujte nás před odjezdem zpětnou vazbu, Pokud máte jakýkoliv problém s produktem, nebo máte dotaz, prosím, kontaktujte nás. Zkontrolujte prosím spam nastavení e-mailu nebo zkontrolujte spam/filtrované e-mailové složky, kdy neobdrží odpověď od nás. Všechny vrácené bez RMA formuláře bude odepřen. Prosím, ujistěte se, že získat a zahrnout jej v původním obalu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení