2KS Univerzální Auto DRL LED Denní svícení High Power Hliníkové s Objektivem dc12v Xenon Bílá Vodotěsný Auto DRL Denní Světla

346.83 Kč Doručení zdarma

Štítky: kola lada niva, lada niva cívky, lada niva hlavy, lada niva sedadla, lada niva polštář, gobelín-lada niva, lada niva cap, lada niva rámy, pásy lada niva, redukce lada niva.

Popis

  • Pro Vozidla Značky/Modelu: LADA
  • Původ: KN(Původu)
  • Bydlení Materiál: Hliníkové pouzdro
  • Položka Průměr: 3inch
  • led mlhové světlo objektiv Nepromokavé: ip68
  • Externí Testování Certifikace: CCC
  • Typ Položky: Denní Světlo
  • led hnací světla Lumenů: 480lm každý paprsek
  • Zase Signál DRL Aplikace: Univerzální auta, motorky a 12v vozidla
  • Lada Model: niva
  • Univerzální Běžící Světlo Napětí: 9-16V
  • Název Položky: DRL LED denní běžící světlo
  • Speciální Funkce: DRL Denní Běžící Světlo
  • Typ Materiálu: Hliník
  • Led Mlhové Světlo Typ Nosníku: Univerzální Bodové Světlo
  • Niva-Rok: 1990
  • Dlouhá životnost: 50000hours
  • Napětí: 12V
  • Název Modelu: Světla Pro Denní Svícení
  • Značka: LUCKZHE
  • Led Drl Zdroj Osvětlení: High power Led systémem směrových
  • Hmotnost Položky: 300kg
  • Barevná Teplota: bílá 6000K

1set Vodotěsné Auto High Power Hliníkové DRL LED Denní svícení s Objektivem dc12v Xenon Bílá DRL

Pokud nevíte, Jak Získat co Největší Slevu,Prosím, Spojte Nás

Denní Běžící Světlo Funkce: Světlo barva k dispozici: Bílá. Materiál:Hliníkové Kovové Pouzdro. Počet žárovek(každý): 3 Led diody. Vozidlo Aplikace: Univerzální. Čistá hmotnost: 415g (více či méně s 5g). Velikost: 85mm X 30mm X 35mm (L x W x H ). Život: více než 500.000 hodin. Žárovka Color temp: 6, 000K-6,700 K Jas:480 LM Jmenovitý. Jmenovité Pracovní napětí: DC 12V (9-16V). Jmenovitý Pracovní proud: 1A. Jmenovitý Výkon spotřeba (KAŽDÝ):4.5 W.

LED Denní Světla Použití: To je jeden pár 6-Světla, LED Světla pro Denní svícení, univerzální uchycení pro všechny vozy. LED lampa-dům, nízká spotřeba,100% Zbrusu Nové. Jasné LED spotřebuje mnohem méně energie než standardní žárovky při zachování optimální světelný výstup. Atraktivní tenký design a ddjustable držák, který se hodí varlous modelů automobilů. Warterproof reflektor pro všechny silniční povětrnostních podmínek. Snadné použití .Snadná a jednoduchá instalace. Světlé, super světlo denní svícení na bezpečnost jízdy. Delší životnost LED životnost až 50.000 hodin,minimální náklady na údržbu. Zvýšení celkové vystoupení Extra chladné bílé světlo zvyšuje se celkový vzhled vašeho vozu. Denní svícení zvyšuje bezpečnost při jízdě umožňuje vehicie být vidět na mnohem delší vzdálenosti.Výrazně zlepšuje reakční čas protijedoucích motoristů v incldent. Pozor: Odpojte napájení před instalací.Handle set s autem.

DRL LED Denní Běžící Světlo Balení obsahuje: 1 pár obsahuje: 2ks LED Světla pro Denní svícení. Veškeré Instalační příslušenství. 1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. 2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. 3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů. 1)NA CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY.(S výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2)Příkazy zpracovány včas po ověření platby. 3)My jen loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 4)uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 5)SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6)Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka! 7) Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání. 1)máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. 2)Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat,a vaše telefonní číslo. 3)My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z Thecomplication.cz. 4)Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud výrobek není, jak inzeroval. 1)12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka. 2)Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na Thecomplication.cz! Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat. Předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy. To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět! drl led denní světla, led drl denní světla, denní světla, drl, led denní světla, led denní světla, drl, auto led denní světla 1set Vodotěsné Auto High Power Hliníkové DRL LED Denní svícení s Objektivem dc12v Xenon Bílá DRL

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3.67 out of 5 (3 votes)

5
Krasiliv2009 2020-09-29

Great DRL and very fast shipping to Hungary (14days)

1
Deciders97 2020-10-27

Canceled order

5
Adrianseoh 2020-09-30

Fast shipment and delivery. Shine brightly, the case is cast aluminum, convenient wiring included

Přidat recenzi

Hodnocení