Auto síťová Kapsa Kufru Organizátor Net pro Auta a SUV Visí Skladování Taška na zadním Sedadle s 6 Kapsy ze Síťoviny

238.74 Kč 133.74 Kč Doručení zdarma

Štítky: řetěz sníh, autosedačka storag, auto net, net kufru, gameboy pocket shell, 3 kufru organizér, auto storag box, taška auto, largus kufru pytel, auto organizátor univerzální.

Popis

  • Typ Materiálu: Oxford Tkanina A Nylon Mesh
  • barva: černá
  • Původ: KN(Původu)
  • Rozměr: 43 x 13 palců
  • Typ: Kufr Box / Pytel

Popis Produktu

1.Skládací úložný kufr organizátoři s nastavitelné popruhy, aby se vešly všechny opěrky hlavy tak, aby nepořádek a auto věcí, mohou být umístěny v síťované kapsy dává vám extra zavazadlový prostor a zastaví se věci od rolling kolem. 2.Vytvářet další místnosti a organizovat svůj kufr a zadní sedadla s tímto extra velké design (43x13") s šesti hluboké kapsy pro uložení auto příslušenství, hračky, oblečení, sportovní zařízení a drobné nářadí. 3.Lehký, skládací taška snadno složit a uložit, když ne v použití. Navržen s vydáním klipy snadno nosit své carseat organizátor dovnitř a ven z vašeho vozidla. 4.Víceúčelový kufr organizátor pro auto vyrobena z ultra trvanlivé 210D Oxford tkaniny materiálu, který je mnohem silnější než většina konkurentů - nikdy utrhnout nebo zlomit. Slouží jako zadní a přední sedadlo organizátor stejně. 5.Kapsy s oky design dělá všechny položky v sáčku viditelné na první pohled.Perfektní cargo trunk organizer zařadit své zboží.Trávit méně času čištění kufru,žádný nepořádek,žádný stres.Může to být také skvělá nákupní taška. Specifikace: Materiál: Oxford Tkanina A Nylon Mesh Barva: Černá Rozměr: 43 x 13 palců /110 x 32 cm (L x W) Balení obsahuje: 1 x Auto Kufru, zadní Sedadlo Organizátor

Produkt Show

Poznámka:

(1) Všechny fotografie jsou profesionálně barvené, ale vzhledem k různým okolního světla a zobrazení různých nastavení zařízení, tam může být nějaké rozdíly mezi obrázky, které vidíte a předměty samy o sobě. Prosím pochopit. (2) údaje se měří ručně, a tam může být nějaká odchylka, ale to nemá vliv na použití.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení