1KS Kreativní, Jednorožec ve Tvaru Dream Catcher Visí Přívěsek Unikátní Závěsné Dekorace Domů Závěsné Ozdoby (Barevné)

165.79 Kč 86.21 Kč Doručení zdarma

Štítky: perfektní lapač snů, značka dream catcher, rám, lapač snů, silný lapač snů, gold dream catcher, podveski dream catcher, mořská panna dream catcher, dream catcher muži, ženy, dream catcher, luna dream catcher.

Popis

  • Materiál: Organický Materiál
  • Styl: Pastorační
  • Téma: VÍLA

Popis

Tento jednoduchý lapač snů je dobrý symbol visí ornament. Je vhodné být v autě jako příslušenství, také dobré být ve vašem domě, jako je ložnice, obývací pokoj, jídelna-pokoj, i kdekoliv jako dekorace. Brát to jako dekorace do kanceláře je také skvělý nápad.

Funkce

- Barva: Barevné. - Materiál: Peří. - Velikost: 63x12x1cm/24.8x4.72x0.39inch. - Vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu pro dlouhou dobu a trvalé použití. - Přidat krásné a originální lapač snů vašeho dítěte ložnici nebo v obývacím prostoru a udržet zlé sny a ty dobré časy. - Lapače snů jsou schopni udržet dobré sny pasti uvnitř webu, zatímco špatné sny projít přes díry a pryč od vás. - Opravdu úchvatný a pestrý kus, sdílet svou lásku dobré sny a krásu tím, že jeden dnes! - Fantastický volbou, pokud chcete překvapit milovaného člověka, člena rodiny nebo jeden z vašich milovaných přátel.

Balení seznam 1 x Dekor

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Solangel720 2020-12-21

Looks very cute

Přidat recenzi

Hodnocení