Rockbros Bike Taška Nepromokavé Cyklistické Tašky s Vysokou Kapacitou MTB Silniční Kolo Řídítka Taška Cyklistika Přední Koš Koš Bike Příslušenství

1 993.45 Kč 996.72 Kč Doručení zdarma

Štítky: ciclismo estivi, manicotti ciclismo, dokitmilu ciclismo, capaceta ciclismo, ciclismo carreteras, specialliced ciclismo, portabidones ciclismo, cubrebotas ciclismo, completino ciclismo, brazo ciclismo.

Popis

  • Funkce: Nepromokavé
  • barva: Šedá
  • Styl: bolsa bicicleta, příslušenství jízdních kol, Kol Tašku, kolo koš
  • Číslo Modelu: Cyklistické Tašky A Brašny
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: ROCKBROS
  • Umístění: Čína
  • Materiál: Nylon
  • Certifikace: ce

Přijímáme alipay zde.

Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

Máme loď od pondělí do soboty kromě svátků.Prosím, pošlete nám e-mail dříve, než provedete platbu, pokud chcete změnit dodací adresu.

Standardní Služba je Čína Post Registrované Letecké Pošty.

Standardní Služba trvá asi 30-60 pracovních dnů (s Výjimkou Brazílie, která bude trvat 30-90 dnů).Dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvat více pracovních dnů.

Můžete také zvolit expresní dopravu (DHL, EMS), pokud chcete, rychlejší dopravu, přepravní čas je asi 3-7 dnů DHL a 7-10 den EMS normálně.Někdy je třeba více dní, aby loď během rušné sezóny.

Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a ty jsou zodpovědné za cel.

V případě, že jste obdrželi vadné položky, můžete se do 15 dnů od data obdržení žádosti o vrácení peněz nebo výměnu za nový.

Tam bude příležitost, kdy obdržíte položky, které jsou odlišné od popisu.V takovém případě žádáme vás, kontaktujte nás okamžitě, takže můžeme tuto situaci napravit.Vaše spokojenost je pro nás důležitá a vážíme si vašeho podnikání.Prosím, e-mail.

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.

Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Molnarmisi 2020-09-09

Excellent item and quality very happy!

Přidat recenzi

Hodnocení