4 Ks/lot Muž Modální Boxer 2019 Mužské spodní Prádlo Pánské Mnoho Bambusové Boxerky Šortky Sexy Plus Velikosti Prodyšné Pánské Kalhoty Dárek L-3XL

287.15 Kč 215.30 Kč Doručení zdarma

Štítky: boxer, boxer muži spodní prádlo, boxer muži krátké, boxer calvin klein muži, boxer bavlna, muž undrewear, boxer sexi, Muž Pr, boxer muži spodní prádlo, boxer men.

Popis

  • Značka: YOFOLENN
  • Pohlaví: MUŽI
  • Číslo Modelu: K020
  • Vzor Typu: Tisk
  • Materiál: Spandex
  • Slipy & Boxerky: Boxerky
  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Obscénní Obrázek: No

O velikost

Model show

Více Informací

Doba zpracování a Dodací lhůta

1.doba zpracování:Cca 2 pracovních dnů

2.Dodací doba:15-25 dní

Návrat Politiky

Pokud nejste spokojeni s vaší položku,můžete vyměňovat položky,ale kupující je odpovědný za všechny další přepravní poplatky.

Pokud chcete vyměnit vadné nebo nesprávně přepravní položky,můžete to udělat takto:

a .E-mail k nám do 7 pracovních dnů, chatovat s námi Obchodní Manažer.

b .Posílat fotografie na nás, o problémech položky nebo něco jiného detaily.c .Vrátit položku na nás s sledovací číslo,pak budeme dodání správné položky k vám okamžitě.Poznámka:kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek. O Zpětnou Vazbu

1. Jste spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

2.Pokud máte nějaké problémy s našimi položek, služeb,prosím neváhejte a kontaktujte nás dřív, než opustit negativní zpětnou vazbu,negativní zpětnou vazbu, nemůže řešit nic,díky za vaši laskavou pochopit.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

3.Další objednávky,dáme vám nejlepší cenu nebo slevu.Často kladené otázky

Q: mohu vrátit nebo zrušit objednávku, pokud změním názor?A: Prosím, zrušit objednávku, než budeme posílat zboží na vaši adresu, a můžete se vrátit zboží, pokud se ti to nelíbí .Q: Jak se mohu ujistit, že jsem objednat správnou velikost a fit?A:Prosím, zkontrolujte, zda velikost pečlivě před provedením platby , a určitý, klesl zdarma, kontaktujte nás, pokud máte nějaké otázky.Q: Bude moje objednávka přesně odpovídat barvě, kterou vidím na vašich webových stránkách?A:Tam by mohlo být nepatrný rozdíl mezi skutečnou zboží' barvy a to, co vidíte na fotografii v závislosti na monitoru vašeho počítače je nastavení zobrazení.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení