Pro Lenovo Tab E10 TB-X104F Pouzdro Tri-Fold Flip Stojan Magnetický Kryt Tab E10 E 10 X104 X104f Tablet 2019 TabE10 Slim Shell Kryt

322.74 Kč 242.05 Kč Doručení zdarma

Štítky: lenovo ideapad slim 7 případ, yoga 900, případ tablet asus 10 palců, kryt honor s8, onyx boox poke 3, 6000 MAH, lenovo tb 7305i, žárovka led e10, boox nova případě, lenovo tab e10 golpes.

Popis

  • Kompatibilní Značka: Pro Lenovo
  • Číslo Modelu: Pro Lenovo Tab E10 TB-X104 10.1 palce
  • Funkce: Nárazuvzdorné
  • Styl: Módní
  • Velikost Notebooku Aplikace: 10.1"
  • Typ: Ochranný Shell/Kůže
  • Balíček: Ano
  • Šířka: 17.4cm
  • Model Kompatibility: Pro Lenovo Tab E10 TB-X104 10.1 palce
  • Materiál: Kůže
  • Vzor Typu: Tisk
  • Délka: 25.1cm
  • Značka: Meracly

Vítejte na naší mobilní telefony, příslušenství store.Podporujeme Dropshipping,Velkoobchod,OEM položky ,můžeme vám nejlepší cenu,vysokou kvalitu Výrobků.

Každou objednávku můžeme být loď do 2 dnů bussiness.

POZNÁMKA

1. Rusko přátelé, zanechte Prosím vaše celé JMÉNO a Podrobné Adresu,Protože nové ruské politiky.

2.Pokud zvolíte Dopravu Zdarma,to nemůže být sledovány po pozemku vlevo Čína(Ne sledování),pokud nemůžete přijmout , prosím, vyberte si jiné přepravní cesty, které mohou sledovány(China Post Registrované Letecké Pošty)

3 .Protože každý člověk je displej efekt je jiný, tam bude určitý barevný rozdíl!

4 .Pokud dodací lhůta se blíží, jste stále ještě není příjem zboží, prosím, kontaktujte nás, budeme prodloužit termín dodání poprvé

5 .Pokud nejste spokojeni s bodem, nebo lodní čas, Prosím, nespěchejte otevřít spor, kontaktujte nás nejprve, jak komunikovat!

Výborný po-prodejní služby, Prosím, don \ 't nechat žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu, nebo otevřít jakýkoliv spor bez komunikace, věříme, že naše komunikace bude řešit problém pro vás, a to vyhrál' t vám dolů.Víš, že jakýkoliv negativní nebo neutrální či spor bude bolet obě strany, a vyhrál \ 't nechat problém opravdu vyřešit.Platba · 1. Cena této položky je stanovena, můžete místo objednávky on-line a dokončit platbu přímo. · 2. Pokud tam je nějaká otázka, prosím, kontaktujte nás on-line nebo zanechte nám zprávu přes Kontaktní Nyní.Naše odpověď by měla dosáhnout v průběhu 12 hodin. · 3. Můžete provést platbu za vaši objednávku Kreditní Karty, Peníze, Booker, Peníze Gram, Bankovní T / T, Western Union atd. · 4. Budete platit Thecomplication.cz, po obdržení zboží, Thecomplication.cz uvolní peníze pro nás.Je to bezpečné ESCROW SLUŽBY Doprava: Zásilky · 1. Položky jsou dodávány pouze po zaplacení je ověřena. · 2. Jsme loď položek přes DHL, UPS, FEDEX, TNT, Speciální Letecké Služby, vybraných zemí, máme loď přes China Post Air (CPA), EMS, aby po celém Světě, s výjimkou APO / FPO. · 3. Dodací lhůta závisí na destinaci a objektivní faktory, to může trvat až více než po pravidelné přepravní doby. · - · 5. Tato Nižší Hodnota nebude odrážet celkovou cenu, kterou jste zaplatili nebo tržní hodnotu produktu a může se nepoužije pro země s různými celní pravidla. · 6. Žádné dovozní 00es nebo poplatky jsou kupující odpovědnost. · 7. Pokud nemůžete sledovat se doporučuje původní sledování ve 4 dnech, to může být změněn nebo napsané špatně omylem, prosím, laskavě kontaktujte nás pro kontrolu další. · 8. Podporujeme pokles lodní dopravy pro některé distributory tím, China Post Registrované Airmails, potřebujeme podepsat smlouva o spolupráci.Položky jsou dodávány z Číny pomocí Letecky, dosah většiny zemí v rámci 10 až 20 pracovních dnů.Dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvá až do 20 pracovních dnů.

Proč Thecomplication.cz Dopravu?Jakmile jste umístili vaši objednávku na Thecomplication.cz, prodávající zašle balík na naši lodní centrum.

Odtud můžeme ujistit, že vaše zásilka je odeslána na čas, a budeme přidávat informace o sledování vaší objednávky detaily, takže můžete sledovat

svůj balíček kdykoliv a kdekoliv budete chtít.Jak dlouho trvá, než pro můj balíček dorazí, pokud mohu použít Thecomplication.cz Dopravu?To závisí na tom, kterou možnost jste choose

Balíčky, které jsou zasílány s Thecomplication.cz Standardní Doprava trvá mezi 15 až 45 pracovních dní, vzhledem k tomu, že Prémiové zásilky k dodací

čas od 7 do 15 pracovních dnů.Jak mohu sledovat objednávky odeslané přes Thecomplication.cz Dopravu?

Můžete zkontrolovat logistické informace přímo ve své podrobnosti objednávky.Informace budou aktualizovány během 5-7 dnů poté, co prodávající poslal balíček.

Zde je, jak můžete to udělat:

1. Jít do

2. Klikněte Na Tlačítko "Zobrazit Detail"

3. Sledování podrobnosti jsou pod "Logistické Informace"

100% záruka nového zboží a také stav, kdy jeho odeslány.Je-li položka je vadné, když obdržíte, zašleme vám náhradní aniž extra nabíječku, nebo se dobropis, nebo nabídnout náhrada za vadné položky je ověřena.Pls být jisti, získat spokojeni konečně řešení.Pokud nejste spokojeni se svým nákupem, prosím kontaktujte nás ihned před zvýšením sporu nebo odjezdem negativní zpětnou vazbu.Prosím, vraťte jej do 14 dní na výměnu nebo vrácení peněz.Jakmile obdržíme zboží zpět do původního stavu dobře, uděláme výměnu nebo vrácení peněz pro vás.Kupující by měl platit za dopravu zpět.Pokud položka je vadný po 3 měsíce, může to být ještě poslal zpět na výměnu.Jsme rádi, že poslat nový po obdržení vadné položky.Expediční poplatek pro oba způsobem by měly být poskytnuty kupujícím.Pls potvrdit dodání, jakmile zboží obdržíte.Pokud nechcete přijímat zboží, když jeho blízkosti určitou dobu stanovené Thecomplication.cz prosím, zeptejte se nás na prodloužení dodací lhůty namísto otevřeného sporu.Pokud můžete potvrdit, dodání ihned a zanechte nám 5 nebo 4 hvězdy zpětnou vazbu, jsme ocenili.

wy-plugin-start

Horké Zboží

$11.91

$12.21

$10.93

$14.23

$15.9

$10.04

$54.4

$10.58

wy-plugin-end

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Shagratic 2021-01-13

It came perfect and superpretty fits perfectly into my son's tablet, one Lenovo E10 and I take the shipping to Canary Islands only 19 days.

Přidat recenzi

Hodnocení