Nové 2019 Burg TÝM Zimní Cyklistické dresy Cyklistické Kalhoty Sady Pánská 9D Podložky Ropa Ciclismo Pro Tepelné Rouno Cyklistika Maillot Culotte

507.98 Kč 406.29 Kč Doručení zdarma

Štítky: cyklus oblek, cyklus jersey muži zimní, logo cyklistické kraťasy, 16d gel pad, nebe zimní cyklistika sady, pletené cyklistické pánské kalhoty, cyklistika jerset muži, dres zimní, fualrny cyklistické kraťasy, zimní cyklistické bib set.

Popis

  • Značka: Nadmíru Oblečení
  • Pohlaví: MUŽI
  • Metod Prodeje: Tovární Přímý Prodej
  • Zip Délka: Plné
  • Fit: Hodí menší, než je obvyklé. Prosím, zkontrolujte, zda tento obchod je dimenzování info
  • Cyklistika Jersey Pad Styl: GEL Prodyšný Pad
  • Číslo Modelu: Cyklistické Sady
  • Sezóna: Zimní
  • Kalhoty Materiál: 80% Polyester a 20% Stretch & Spandex
  • Materiál: Polyester a Lycra
  • Typ: Jersey Sety
  • Dresy Materiálu: 100% Polyester
  • Rukáv Velikost: Dlouhý Rukáv

Poznámka:

1. Přijímáme smíšené objednávky , prosím, zanechte vzkaz, nebo nám pošlete vzkaz na trademanager, aby nám velikost, kterou chcete pro Dresy a kalhoty/šortky. Jako "XXL pro Jersey a XL pro Kalhoty"

2. Můžeme přizpůsobit všechny druhy pro tým cyklistické dresy, prosím, zprávu nám, pokud chcete, aby vlastní položky, zašleme vám odkaz na koupit, a my vám zašleme jako vaše přání, děkuji.

3. Protože časový rozdíl, všechny vaše zpráva bude odpověděl do 24 hodin .

Prosím, viz naše velikost measuremeents před nákupem.

Nevybírejte přímo podle vás návyky.

Poznamenal:

1. Prosím, aby pro případné 1-3 cm rozdíl v měření a mějte na paměti, že barva může být trochu mimo díky

rozdíly ve obrazovek a monitorů.

2. Konečné barvy naleznete na našich skutečné zboží. Prosím, vědět to dříve, než si ji koupit. Děkuji!!!

3. Obrázek ukážeme, je 100% Reálný Objekt Fotografování.

Velikost Grafu

Doporučená Velikost

Doporučená Velikost Od Našich Zákazníků Koupit Od Naší Společnosti Bofore.Pro Krátký Rukáv Sady.

Materiál:

Prodyšný materiál Konstrukce s dobrou funkci pro udržení sušení a cool a pohodlnější. Ultra-lehký materiál, který je pohlcující pot, odvod vlhkosti, hedvábná a pružná.

Vrchní Materiál:

100% Polyester;

Šortky Materiál:

80% Polyamid + 20% Lycra, naše Cyklistické jersey set je navržen pro pohodlné nošení, a jsou plně prodyšné, lehké a snadno pomůže zlepšit pot přenos a uvolnění, udržet si suché a pohodlně během nejdelší jízdy na kole!

Určen pro muže a ženy, naše šortky mají přesnost inženýrství, 3D prošité, polstrovaná podložka, která poskytuje extra podporu a odpor proti tvrdé, nepohodlné kolo, sedadla, a může pomoci zmírnit kloubu a bolesti kyčle po dlouhé jízdy.

9D/12D/16D Gel Pad:

Není žádný rozdíl, jen různé barvy. Unikátní Gel Pad s Multi-Chladící otvor, držet sušení a anti-bakteriální

Vrací:

1. Pokud položka, kterou obdržel, je nepřijatelně vadné, nefunkční, nebo mimo provoz, pls nás informovat do 3 dnů od doručení . 2. V případě, že tyto nepříjemné věci se stávají, doufáme, že se kupující a dodavatel může komunikovat aktivně řešit spor flexibilním způsobem. Slibujeme vám, že budeme pracovat ven uspokojivé řešení. Prezentovat a Prodávat Bodů: můžeme přizpůsobit všechny druhy pro tým cyklistické dresy, prosím, zprávu nám, pokud chcete, aby vlastní položky, zašleme vám odkaz na koupit, a my vám zašleme jako vaše přání, děkuji. Příběh značky A Zákaznické Ohlasy PŘIPOJIT NADMÍRU OBLEČENÍ! PRIVILEGE CLUB NA Thecomplication.cz. NADMÍRU OBLEČENÍ!!!, založil Sandy, je Čínská Značka se narodil na Thecomplication.cz na Září 2015 .V méně než 4 let jsme se rozrostli z $0 na $5M a od 1. do 10 lidí. Naší hlavní Značkou je "NADMÍRU OBLEČENÍ" a jsme jedním z nejlepších Prodejce na Thecomplication.cz. NADMÍRU OBLEČENÍ!! je to jeden z dobře vědět značku na Thecomplication.cz pro počet následovníků více než 20000. NABÍZÍME DOPRAVU PO CELÉM SVĚTĚ. Naše výrobky se dostal 1.0000.000 závidí a prodali jsme téměř všechny druhy tým cyklistické produkty! NADMÍRU OBLEČENÍ!! nabízí 365 dní zákaznický servis. Zpracování objednávky doba je mezi 3 a 5 dní a loď jsme také v neděli. Můžete také vyhledávat náš zbrusu NADMÍRU OBLEČENÍ pro více produktů na Thecomplication.cz.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Vyacheslavalpatov 2020-12-23

Very good suit. It goes well in size. Great and warm. I recommend it

5
Dima Kovolev 2020-12-21

Porfecto and polar very good

Přidat recenzi

Hodnocení