132 Ks Latex Balon Řetězce Oblouk Klipů Makrónky Balóny Příslušenství Držák Na Narozeninovou Oslavu Balón Arch Sada Svatební Party Dekor

298.86 Kč 271.89 Kč Doručení zdarma

Štítky: pre velikonoční dekorace, velikonoční výzdoba, 3 velikonoční dekorace, balón narozeniny, balón, oblouky svatební, balón led, balón fólie sada, balón se zvedl, sáček koblih.

Popis

  • Typ Velkoobchod: Ano(>50 Ks)
  • Číslo Modelu: Rose Gold Balóny Arch Kit Sada
  • Tvar, Styl: Oválný
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: Latex
  • Příležitosti: Další
  • Klasifikace: Ballon
  • Sada Typ: Ano

132 Ks Rose Gold Balóny+Arch Kit Sada Chrom Macaron Balónky Svatební Věnec

Obsah Balení:

10 x 12 Inch Rose Gold Flitr Balónky

60 x 10 Palců Bílé Balónky

60 x 10 Inch Rose Gold Balóny

1 x 16 FT Balón Pás

1 x Lepidlo Dot

Popis:

Hlavní Materiál: Latex

Hlavní Využití: Dekorace

Barva: Růžové Zlato + Bílá + Rose Gold Flitr

Vlastnosti:

●ROSE GOLD BALÓNY ARCH

Vytvořit duha balón oblouk jako perfektní kulisu na párty.

●APLIKACE

Tyto latexové balónky jsou ideální jako duha balón Oblouk, svatební balónky, balónky dítě sprchy na oslavu, svatbu, miminko, narozeniny, což balón sloupec, balón arch.

●NON-TOXICKÉ A BEZPEČNÉ

Certifikované balónky. Vyrobeny z přírodního latexu. Doporučeno pro děti nad 13 let. Tyto Latexové balónky, zlato, konfety, balónky, na party jsou ideální dekorací, svatební dekorace, baby sprcha dekorace, narozeninové dekorace, baby sprcha dekorace, macaron party dekorace, macaron, svatební dekorace.

●UPOZORNĚNÍ A VAROVÁNÍ

Některé Barva rozdíl nastane po inflaci, ale Barevný efekt bude lepší. Prosím, nepřeplňujte balónky, a také vyhnout úpal, přehřátí, špičatý předmět a nadměrného tření. Silný vítr nebo přes kapavku, může způsobit praskání

Poznámky:

1.Ruční měření, prosím, aby 1 ~ 3 cm chyba,děkuji.

2.NEBEZPEČÍ UDUŠENÍ—Děti do 8 let. mohou udusit nebo dusit na nenafouknutém nebo rozbité balóny. Dohledem dospělé osoby potřebné. Mějte nenafouknutém balóny od dětí. Zlikvidujte rozbité balónků najednou.

3.Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázcích.Prosím, pochopit, děkuji!

/ O službě / On Čas Dodání Plnou náhradu, pokud produkt není obdržela v garantované dodací lhůty Delší Ochranu, 15 den, více ochrany po dokončení objednávky Vrací se Příplatek Vrátit jakýkoliv výrobek,pouze v perfektním stavu Garantované Kvality Kvalita Zaručena nebo Plnou náhradu

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení