4 Knihy + Pero Rukopis Obrysu Knihu Magické Praxe Písanka Zdarma Stírání Dětí Písanka Magie Psaní Nálepka

154.52 Kč 80.24 Kč Doručení zdarma

Štítky: vlasů lidské paruku, feather set, koi, dětská hračka zrcátko, ags w09, děti, elektronické stavebnice, opakovaně magie písanka, tekuté značku, praxe písanka tradiční, baoke pero.

Popis

  • Varování: děti písanka
  • Certifikace: Evropa certifikované (CE)
  • Původ: KN(Původu)
  • Číslo Modelu: Rukopis Obrysu Písanky ;Montessori Vzdělávací Hračky
  • Téma: Povolání
  • Podpora: Pokles Lodní Dopravy/ Velkoobchod
  • Věkové Rozmezí: 14 Let A Nahoru
  • Značka: MezoJaoie

Body:

1、Skvělé pro Praktiky: Magické praxe písanka vlastnosti živé a zajímavé kombinace obrázků a textu, a to je dobré pro procvičování a trénování paměti, a to může podnítit zájem dětí o učení.

2、Vzdělávací Sešit Nastavit: Toto magické praxe písanka set je třeba mít pro vaše děti učit kaligrafii, psaní, malování, matematika a angličtina.Tato sada je vynikající dárek pro děti. (Poznámka: Naše magické praxe písanka sada je anglická verze)

3、Opakovaně a Premium: inkoust bude automaticky slábnout, takže písanky mohou být znovu použity.Rukopis automaticky zmizí po sušení, což je velmi vhodné pro opakované praxe.

4、Pohodlné Psaní Design: písanka přijímá trojrozměrný groove design a standardní psaní formátu.Je vyroben z vysoce kvalitního papíru, odolné a pohodlné.Roztomilé měkké pero drží podpora umožňuje držet pero na dlouhou dobu.

5、Získat Krásný Rukopis: S touto magickou praxi písanka nastavit, budou děti pomocí pera kreslit různé tvary a rozvíjet jejich jemnou motoriku.Tato sada bude zlepšit jejich čtení a psaní s porozuměním.Písanky může pomoci děti nebo dospělé praxe rukopisu v různých písem a vytvořit svůj vlastní styl.

Specifikace:

Materiál: Papír

Barva: barva

Velikost: cca 13x19cm/5.12x7.48 palců

Obsah balení(volitelné):

Set 1: 4 Písanka

Set 2: 4 Písanky + Náplň(8 kusů) + Pero + Pero Drží Podpory

Pouze výše uvedené obsahu obalů, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámky:

1. Vzhledem k rozdílům ve vybavení kamery, intenzitou světla a zobrazení obrazovky, barvu položky mohou být mírně odlišné od toho, které je znázorněno na obrázcích.

2. Vzhledem k ruční měření, prosím, aby odchylka 0.1-2 cm.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení