10ks 8.5x11inch 235*280mm Tištěné Poly Bublina Poštovní Zásilce Přepravní Polstrované Obálky, Tašky, Nárazuvzdorné Kurýrní Bublina mailer

375.57 Kč Doručení zdarma

Štítky: vlastní poly mailer, obálky plastové, rose poly mailer, oem poly odesílatelů, taška mail, poly mailer plastové přepravní tašky transparentní, kurýrní tašky bolsas, byt mailer, obálky bublinkové, mailer.

Popis

  • Typ: Peněženka Obálky
  • Použití: Dárkové Obálky
  • Množství: 10 za balení
  • Značka: pop odesílatelů
  • Číslo Modelu: #2
  • Materiál: Poly bublinkové fólie
  • Velikost: 235*280+40mm

POPIS Jméno: 10ks 8.5x11inch 235*280 mm Poly Bublina Poštovní Zásilce Přepravní Polstrované Obálky Tašky Tištěné Nárazuvzdorný Kurýrní Bublina mailer Funkce: 1.Extra silné polstrování materiálů s bubble dimpe na povrch. 2.Trvanlivost,multi-vrstvy poythene film poskytuje optimální ochranu proti vlhkosti,odolný proti propíchnutí a opotřebení,zejména na hodnotě zboží.silné polstrované poly poskytuje bezpečné,atraktivní,ekonomickou alternativou k kartonů. 3.Poštovné úspory díky moc nízká hmotnost a malé balení. 4.High-slip bublina materiál umožňuje rychlejší,jednodušší produkt vložit. 5.Jeho povrch je k dispozici pro vysoce kvalitní tisk,značení a psaní perem. 6.Self-těsnění lepidlo citlivé na tlak je rychlé a snadné uzavření.silných a trvalé utěsnění. 7.Široké svařované hrany(10 mm na každé straně)nabízí další prasknutí sílu.Množství: 10*tištěné poly bublinkové Obálky Materiál: poly bublinkové fólie Barva: tištěné Velikost: 235*280+40 mm Použití: post/logistika express,křehké předměty,gadgets,malé miniaplikace, Prosím, laskavě na vědomí: Položky budou přebalit ušetřit vaše náklady na dopravu a být šetrné k životnímu prostředí,My záruční položky budou chráněny i v buble tašky .Děkuji!!!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení