Počítač zámek počítače bezpečnostní zámek vysoce bezpečnostní zámek telefonu tabletu lock anti-krádeže řetězce notebook anti-krádeže zámek odeslat zámek

107.21 Kč 86.87 Kč Doručení zdarma

Štítky: bezpečné dveře řetězce, zdarma sim, anti theft fanny pack, klíčenka ženy, dveře řetěz černý, řetěz klíč, samsung i9105 galaxy s2, roztomilá klíčenka, dveře řetěz šroub, klíčenka kovová.

Popis

  • Číslo Modelu: s319
  • Typ Zámku: Klíčem Visací Zámek
  • Velikost: 1.5m
  • Původ: KN(Původu)

Podrobnosti O Produktu

Počítač zámek délka 1,2 m/2m Dobrý Materiál:notebook lock je vyroben z pozinkované oceli a legované oceli, materiál, bezpečnostní zámek je velmi kompaktní a je přenosné a bezpečné použití. Vynikající Pevnost Zámek:Opravit ocelové lano na stole, a tělo zámku je dát ven z lana kryt.Pak zámek otvor je vložen do notebooku zámek hlavy, a notebook bude uzamčena, aby se zabránilo jeho ztrátě. Multi-účel:notebook security lock je vhodná pro všechny notebooky, stolní počítače, Televizory, monitory, pevné disky, projektory atd. Jedinečnost:klíč je jedinečný pro zámek koupil.Kabel je dodáván s 2 klíče zámek jako alternativní náhradní. Bezpečnost a Anti-theft:Chrání váš notebook a jeho cenná data s tímto cenově dostupný notebook, bezpečnostní zámek.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Nirvana 93 2021-01-15

THANK YOU SO MUCH

Přidat recenzi

Hodnocení