50 diy náměstí dekorativní dřevěné plátky

134.62 Kč 96.82 Kč Doručení zdarma

Štítky: dřevěné domy bytové dekorace, víla domů, domů, dekorace, vánoční dřevěné dekorace domů, 100 dřeva, dřevěné domy dekorace japonské, craft dřevěné, řemeslo dřevo, dřevěné domy zdobí zdi, jelen dřevěné dekorace, diy dřevěné.

Popis

  • Značka: SAFEBET

Materiál: Přírodní dřevo, vysoce kvalitní, odolný a trvanlivý pro KUTILY a DIY.

Kulatý Plátek Dřeva: Průměr je cca 3,5 cm, Tloušťka je cca. 3,8 mm, no ideální pro výrobu náušnice, nebo jméno, karta, výzdoba.

Dřevo Plátek Carrée: měří cca 4 x 4 cm, tloušťka je env.1,06 mm, ideální pro malování štítky nebo výrobu forem.

Pozor: Pro dosažení nejlepších výsledků, musí být uloženy odděleně v suchém prostředí a umístěné na okraji pro zajištění cirkulace vzduchu.

Používá pro dekorace a ostatní kreativní nápady.ideální pro DIY řemesla, vyhrazené prostory, ruční malování, svatební dekorace, fotografie scény, atd.

Fantastický pro výrobu Vánoční ozdoby, stolní čísla, tácky, ruční malby, fotografie, rekvizity, dárek, tagy, písmo, popisky, květinové vrcholy, dort desky , dekorativní svatební nápady a obecné DIY výtvory.

Pre-písek a je připraven, aby kreslit nebo malovat.Nakreslete si rádi na toto téma.DIY Práci, udělej to pro sebe!

Barva: Foto Barevné

Obsah balení:

50 * dřevo plátky

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení