Pro Samsung Galaxy S5 případě Měkké Silikonové TPU kryt Pro Samsung Galaxy S 5 SV I9600 G900S 5.1" Mramor Telefon Případě fundas

145.45 Kč 77.15 Kč Doručení zdarma

Štítky: pouzdro pro hafury, pouzdro pro honor7a, pouzdro pro redmi4x, pouzdro pro samsng, pouzdro pro bv5800, pouzdro pro zb555kl, pouzdro pro redm, pouzdro pro finepower, pouzdro pro lenovo, pouzdro pro revvl.

Popis

  • Kompatibilní Samsung Model: Galaxy S5
  • Značka: mksup
  • Funkce: pro Samsumg Samsumg hoesje Roztomilé Samusung Mobil Samsug Zpět Samsuns
  • Původ: KN(Původu)
  • Kompatibilní Značka: Samsung
  • Typ: pro Glitter Případě para Protector Luxusní Joli Bumper Pouzdro Stříbrná
  • Design: pro Flip Pouzdro carcaso Aksesuar Hoesje Cubierta Mobilní Telefon Kryt

POZNÁMKA: Prosím, přečtěte si to, než si místo pořadí, díky!!!!!

1. Pokud vaše celková částka objednávky je nižší než $5.00, budeme doprava zdarma přes Singapore Post 4PX OM Pro, ŽÁDNÉ sledování pro malé objednávky (uvidíte pozemku zůstat v Číně, se nemusíte starat o to, to není zde).

Pokud chcete s sledovací, způsob dopravy, prosím, vyberte China Post Air Mail nebo Thecomplication.cz Standardní Poštovné nebo ePacket nebo DHL nebo UPS, ale to bude utrácet více peněz za poštovné.

2. Žádný Spor, prosím : Prosím neotvírejte sporu do 60 dnů (Brazílie 90 dnů) , to je nežádoucí, pojďme se udržet dobré obchodní vztahy, Díky za vaši laskavou pochopení.

a.- Li Potvrdit, Čas se blíží, ale stále není obdrželi vaši objednávku, prosím, kontaktujte mě (Aby Zprávu nebo Odeslat Zprávu pro Kupujícího), budu prodloužit termín dodání pro vás.

b.Pokud po 60 dnech (Brazílie 90 dnů), můžete stále nedostávají zboží, prosím, kontaktujte mě (Aby Zprávu nebo Odeslat Zprávu pro Kupujícího), jsem vám vrátíme plnou peněz na vás.

Pro Samsung Galaxy S5 případě Měkké Silikonové TPU kryt Pro Samsung Galaxy S 5 SV I9600 G900S 5.1" Mramor Telefon Případě fundas

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Rustemov T 2020-10-13

thank you good qualite

Přidat recenzi

Hodnocení