Vorson kytara popruhy, basová popruhy osobnosti kůže červený plamen série kytara popruh příslušenství

1 083.15 Kč 595.74 Kč Doručení zdarma

Štítky: držák pro kytaru, bass elektr, tuner, řemen na kytaru, kytarové trsátko, diy kůže, cobre kytarové části, Elektrická Kytara Krk, acousitc kytarové příslušenství, elektrické kytary.

Popis

  • Typ: Popruh
  • Značka: YUEKO
  • Původ: KN(Původu)

Jde od prodávajícího

Ahoj,Děkuji za návštěvu YUEKO music store,jsme věnována poskytovat dobré hudební produkty a nejlepší humanizované služby,přejeme vám šťastný život,užijte si nakupování zde!

Jakýkoliv problém, prosím, ihned mě kontaktujte,vždy budu tady a čekat na vás! Šířka: 6,5 cm rozsah Nastavení: 130 cm--155cm V Vorson A5 kůže oheň popruh je nejprodávanější série rock popruh od Modré. Symetrický design horní a dolní plameny dělá celkový dojem z řemínku více harmonický. Materiál je vyroben z kůže a polstrovaná ramena. Část plamene je vyroben z kůže na obou stranách, a každá jehla je vynikající.

1. Vaše peníze se vyplácí Thecomplication.cz, po obdržení zboží, Thecomplication.cz bude dávat peníze na náš účet.A když jsme se dohodly na vrácení peněz je Thecomplication.cz vám to taky. Takže je to bezpečné.

2. Můžete udělat platby za vaši objednávku prostřednictvím Paypal ,Kreditní Karty, Peníze, Booker, Peníze Gram, Bankovní T/T, Western Union atd.

1.Loď lhůta je závislá na kupujícího ' s celní odbavení čas nebo jiné faktory, jako je počasí nebo polohu místa určení.Pokud jste viděli balíček dorazil své místo, můžete zkontrolovat s celní nebo místní poště, takže se můžete dostat zboží brzy.

2.Běžná doba dodání s různými expresní společnost.

EMS : Odhadovaný čas dodání 5-10 pracovních dnů

China post air mail :Odhadovaný čas dodání 15-45 pracovní dny

ePacket : Odhadovaný čas dodání 5-10 pracovních dnů,loď do USA pouze

Posti Finland : Odhadovaný čas dodání 10-30 pracovních dnů, loď do ruské Federace a Běloruska.

Thecomplication.cz Standardní doprava : Odhadovaný čas dodání 15-45 pracovní dny

Hong Kong Post Air Mail : Odhadovaný čas dodání 15-45 pracovní dny

Jiné vyjadřuje chcete , můžete nás kontaktovat.

Budeme automaticky zanechat pozitivní zpětnou vazbu všem, kteří se dokončení transakce a nechat nám pozitivní zpětnou vazbu.

1.Pokud se vám líbí naše položek , prosím, dejte nám Pět hvězdiček zpětnou vazbu, a nechat ostatní, užijte si to taky.

2. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité , pokud jste spokojeni s tím , prosím, kontaktujte mne první místo toho, aby negativní zpětnou vazbu, a to způsob, jak se vypořádat s to účinnější.

3. Dáme pět hvězdiček zpětnou vazbu na každého milá kupující.

4.Prosím, napište mi přes 'MOJE ZPRÁVY' nebo "Zeptejte se Prodejce Otázky" pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně našich výpis nebo váš nákup.

Naše značka je YUEKO,která je určena na výrobu produktů a zabarvení vysoké kvality.Vaše podpora je důležitá motivace pro nás, aby propagovat výrobky a craftworks.

Vítejte předložila suggeations.Pokud se vyskytnou nějaké problémy ,prosím, kontaktujte nás okamžitě.Odpovíme vám na první dobu, a to v našich silách, aby jste spokojeni. Naše odpověď by měla dosáhnout v průběhu 12 hodin.

Pokud jste spokojeni s našimi produkty,budeme upřímně ocenil, že byste příznivý komentář pro nás!DÍKY!!!

HJ-2017

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4 out of 5 (4 votes)

5
Elenium 66 2021-02-04

WONDERFUL

5
Pasha63 85 2020-12-15

Very cool

1
Adjie Ben10 2020-12-30

these belts are so cheaply made compared to the other order of handwoven belts are ten-time thicker these belts are complete garbage cheap crap. I hate the look of them I hate the thickness of the belt just cheap garbage.. DO NOT BUY FROM THIS SELLER FALSE ADVERTISING ALL THE WAY.

5
Babes5639 2020-12-04

Nice details!

Přidat recenzi

Hodnocení