IVYUEEN Hry Karetní Pouzdro pro Nintend Spínač NS Joy-con Konzole Store Hru Micro SD Karty Premium Box Pytel Herní Příslušenství

132.41 Kč 112.52 Kč Doručení zdarma

Štítky: sd karty případě projektu, případ joy con, nintendo spínač radost con grip originál, nintendo game boy karty případě, v úmyslu přepínat, ivyueen spínač, kryt nintendo spínač, kryt nintendo spínač lite, radost con nintendo spínač, NINTENDO SPÍNAČ.

Popis

  • Kompatibilní s: Pro Nintend Spínač
  • Funkce 5: pro Nintend Přepnout Storage Case Box
  • Číslo Modelu: Pro Nintend Spínače Konzole Případě
  • Nintendo Model: NINTENDO SPÍNAČ
  • Kompatibilní Značka/Model: Nintendo
  • Funkce 4: pro Nintend Spínač držák případě
  • Značka: IVYUEEN
  • Funkce 1: pro pro Nintendo Přepínač Hra Karty Případě
  • barva: Černá , Zelená , Červená , Modrá , Žlutá , Světle Modrá
  • Materiál: Plastové
  • Funkce 2: pro nintend přepínač paměťové karty případě
  • Typ: pro Nintend Spínače Konzole Premium Hra karty případě
  • Funkce 3: pro Nintend Přepínač Hard Case
  • stav: Nové

modname=ckeditor IVYUEEN Hry Karetní Pouzdro pro Nintend Spínač NS Joy-con Konzole Store Hru Micro SD Karty Premium Box Příslušenství

Vlastnosti: 1. Design pro Nintend Spínač Herní Karty 2. Aby z vysoce kvalitního plastu 3. Chraňte své herní karty a micro SD karty 4. Zabránit prachu pro Nintend Přepínač Konzoly 5. Barva : Černá , Zelená , Červená , Modrá , Žlutá , Světle Modrá 6. Šok-odolný proti 7. Snadná instalace 8. Uložit až 12 herních karet a 12 micro SD karty .

Balíček Zahrnuje:

1 ks Prémiové Hry Karetní Pouzdro pro Nintend Spínač

( prodáváme je pouze v případě, karty , ostatní části neobsahuje . )

1. Přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. Doporučujeme použít Alipay . 2. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. 3. Pokud nemůžete zkontrolovat ihned po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů. 1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY . S výjimkou některých zemích a APO nebo FPO 2. Po vaší platby , budeme odesílat vaše produkty v 1 až 3 pracovní dny . 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 40 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka! 7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání. 1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. 2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a váš op. 3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z Thecomplication.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. 4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud výrobek není, jak inzeroval. Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka ! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy. To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět! Když se dostanete na produkty , pokud máte nějaké otázky, a nespokojeni , prosím, kontaktujte nás .

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (3 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení