Ansheng Power Tlačítko Hlasitosti, Fotoaparát Klíč Flex Kabel S Mikrofonem Pro Sony Xperia Z5 Premium Z5Premium E6833 E6853 E6883

110.30 Kč Doručení zdarma

Štítky: zadní fotoaparát sony, hebrejské telefon, kamera pro sony xperia z5 premium, e398, dítě, pták, hračka, fotoaparát sony z5, klávesnice nokia, fotoaparát sony z1, maxvi, fotoaparát z5.

Popis

  • Design: BAR
  • Kompatibilní Značka: Sony Ericsson
  • Značka: ansheng
  • Číslo Modelu: Z5Premium

Popis: 1. Velké množství skladem. 2. Testovány před poštovné a 100% 3. Vynikající po-prodejní servis. 4. Dodává se s pretective plastového sáčku a bezpečné balení. 5. Balíme každý produkt pečlivě a učinit je v dobrém stavu 6. To se používá k nahradit špatné, poškozené, popraskané flex kabel 7. Prosím, laskavě zanechte nám vaše přesné celé jméno (zejména kupující z RU ) & Telefonní číslo. ,, když jste vyplňování vašich informací, jako kupující, tak, že kurýr doručení na vaše zboží včas a snadno.

Balíček:

1ks* flex kabel FPC

Teplé upozornění: v Našem obchodě prodává všechny produkty, které mají záruku kvality. Nesprávné používání výrobků může přinést nezměrné škody na vašem zařízení. Pokud máte jakýkoliv dotaz, prosím, kontaktujte nás v čase. Zpětnou vazbu: 1.Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je velmi důležitá pro náš rozvoj podnikání. 2.Pokud se dostanete a jako náš položky,pozitivní vyhodnocení je velmi ceněn, a díky za vaši podporu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Steffiluvsyooh 2020-11-02

I'm on schedule. Works well 3 weeks to madrid

Přidat recenzi

Hodnocení