Vysoký Jas 5M.J2K02.001 pro BENQ W500 Kompatibilní žárovka Projektoru s bydlením 180 dní záruka Doprava Zdarma

1 170.91 Kč Doručení zdarma

Štítky: benq mp515, 1tb msata, benq w2000, benq, benq w1070, msate, benq ms502, lenovo w500, benq lampa projektoru, 256 gb msata ssd.

Popis

  • Záruka: 180 Dní
  • Dilively: 1-2 pracovní dny
  • typ lampy: kompatibilní holá lampa s bydlením
  • Číslo Modelu: 5J.J2K02.001
  • Dlouhá Životnost: Vysoký Jas
  • Životnost lampy: asi 2000 hodin
  • místo původu: Guangdong, Čína (Pevninská Část)
  • Značka: LUMENŮ&OEM
  • Použití: podnikání/škola/vzdělávání/home
  • Práce pro Benq: W500

Naše výhoda:

1,garantujeme, že všechny LUMENŮ kompatibilní lampy jsou instalovány s ORIGINÁLNÍM HOŘÁKY uvnitř, tak to bude mít nejlepší výkon.

2,Ve stejné době, máme 6 měsíců záruka na lampy. Prodali jsme hodně projektoru lampy na naše clents z celého světa s dobrou pověstí.

PODROBNOSTI O PRODUKTU:

Číslo modelu: 5j.j2k02.001

Práce pro: Benq W500. atd

Použití: Komerční,Technické,Krytý,Profesionální,Plachtění

Typ: Holá Lampa s bydlením

Průměrná Životnost (hodin): 2000

Záruka: 180 dnů

Dodávka Detail:do 1-2 dny po obdržení platby

Kvalita může být zaručena a cena je konkurenční.

Zachovat životnost lampy:

1. Přepínání napájení pozornost pořadí.

Normálně, když jsme se obrátit na projektoru, měli byste se obrátit na napájení jako první, a poté stiskněte a podržte KONTROLKU v projektoru ovládacím panelu, dokud zelené světlo nebliká. Vypnutí nelze přímo vypnout proud, ale měl by nejprve podržte KONTROLKU, dokud zelené světlo nebliká, projektor chladicí ventilátor zastaví otáčení, a konečně odříznout moci. Takže správný vypínač napájení projektoru nabídky na životnosti lampy a projektoru vnitřní části života velký vliv.

2. Spínací interval by měl být asi 5 minut.

Protože projektor je napájení pomocí poměrné šířkové pulzní modulace je metoda síťové buck a regulátor napětí, stabilní výkon zpracování, a v jednání s těmito odkazy, projektoru, napájení pomocí vypínače napájení a transformátor bude pracovat na vyšší frekvence, přepínač v časté přepínání procesu se přirozeně objevují značné ztráty spínače, tyto ztráty bude převedena na teplo, které vyzařuje ven, tak, aby teplota uvnitř projektoru, navíc samotná žárovka vydává Teplo se shromáždili v projektoru uvnitř malého prostoru, to bude snadné, aby se žárovka výbuchu jev. Kromě toho, časté přepínání napájení, ale také na projekční lampa produkovat velký vliv na aktuální, projekční lampa bude velmi snadné poškození. Aby se zabránilo poškození těchto žárovek, snažíme se přepnout projektor často, ale také na paměti, že po vypnutí projektoru, pokud chcete restartovat, musíte počkat pacient asi 5 minut.

3. To není práce pro více než čtyři hodiny.

Pokud lampa projektoru na dlouhou dobu do práce, projektoru vnitřní zobrazovací systém může vyzařují mnoho tepla, a toto teplo bude vést k projektoru uvnitř rychlému zvýšení teploty, protože lampa projektoru zeď křemičitého za vysoké teploty bude vyrábět odskelnění Jev, což v bílé skvrny, takže hodně odporu k zastavení průniku světla, takže místní oblasti abnormální zvýšení teploty, a tím způsobit další rozšíření devitrified oblasti, tak, že jas rychlý pokles, a je pravděpodobné, že povede k žárovka výbuchu. Proto, pokud je to možné, musíme věnovat pozornost, aby projektor pokaždé, když pracovat nemůže trvat více než čtyři hodiny. Doprava:

1.MOQ: 1ks/ks

2.Doba dodání:do 1-2 dny po obdržení platby

3.Lodní dopravy:DHL,UPS,FedEx.EMS.China Post.Epacket atd.

4.Balíček:Každá lampa projektoru dodáván ve speciálně zabalené krabice s unikátní sériové číslo.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení