EDGEV CNC Karbid Vloží CCGT060202 CCGT09T302/04 CCGT120402/04 Soustruh, Fréza Vnitřní Soustružení Nástroj pro Obrábění Hliníku, Mědi

506.21 Kč 329.15 Kč Doručení zdarma

Štítky: vnitřní soustružení kovů, ego soustružnické nástroje, korloy, 20 vnitřní soustružení, ccgt, cbn vložit, soustruh nástroje, soustružnické nástroje mvvnn, držáky vnitřní soustružení, 8 děr flétna.

Popis

  • Povlak: Další
  • místo původu: Čína
  • Použití: Vnitřní Soustružení Nástroj
  • ISO Specifikace: CCGT060202/04
  • Obráběcí Stroje: Soustružnické nástroje
  • Tvrdost: 92
  • Chip Breaker: AC
  • Číslo Modelu: Soustružení Nástroj
  • Materiál: Karbid Wolframu
  • Kus Práce: Hliník a Hliníkové slitiny neželezných kovů
  • Značka: edgev
  • Stupeň: EK30U
  • Aplikace: Dokončovací práce pro non-feffous kov
  • Je Přizpůsoben: Ano

Produkty Detaily: 1.Značka: EDGEV 2.Místo Původu: Čína 3.Číslo Modelu: Karbidovými Vložkami 4.ISO Typ:

CCGT060202/04( I. C.: 5.56 mm, Tloušťka:2.38 mm, Nos Rádius:R0.2 a R0.4 ) CCGT09T302/04 ( I. C.: 6,35 mm, Tloušťka:3.97 mm, Nos Rádius:R0.2 a R0.4 )

CCGT120402/04 ( I. C.: 9.52 mm, Tloušťka:3.97 mm, Nos Rádius:R0.2 a R0.4 ) 5.Palec Typ: 6. Chip Breaker: AC 7. Třída: EK30U 8.Barva: Bílá 9.Kus práce:Hliník a Hliníkové slitiny/Měď/Dřevo/Plast a ostatní neželezné kovy 10.Rozsah použití: Pro Dokončovací práce na Semi-dokončovací práce 11.Typ Lakování: Ne 12.Je přizpůsoben: Ano 13.Materiál: Slitiny Wolframu 14.Tvrdost:>90 15.Použití: Vnější Otáčení Nástroje/Vnitřní Soustružení, Nástroje 16.Typ jednotky: Hodně (10 Kusů/Lot) 17.Net Hmotnost: 60g/Krabice 18.Hrubá Hmotnost: 80g/ Lot (10 Kusů)

19.Balení: 10 Ks balená V Plastové Krabičce /lot

Nepovlakovaný slinutý Karbid Úvod Jako vedoucí řezné nástroje, ze Slinutého karbidu nástroje v CNC průmyslu jsou široce používány po dlouhou dobu, protože jeho vynikající mechanické vlastnosti a nízkou obrábění nákladů, až do teď, můžeme různě poskytnout všechny druhy výrobky ze slinutého karbidu,ETi10 a ETi20, které se používají pro obrábění oceli (Tvrdost je menší než HRC45), EK10 a EK30U, které se používají pro obrábění litiny a neželezných kovů.

Stupeň a Rozsah Použití

EK10( WC+Co)

·Vynikající odolnost proti opotřebení ·je vhodný pro obrábění neželezných kovů/litinové a jeho slitiny. Kontinuální hrubování Non-kovy, polo-dokončovací a dokončovací práce na soustružení a frézování. EK30U(WC+Co)

·Vynikající odolnost proti opotřebení, trvanlivost, vysokou stabilitu

·Je vhodný pro hrubování z barevných kovů a litiny, jejich slitiny a nekovy pro soustružení. Přerušena a světla přerušen soustružení a frézování.

Produkty Ukazující

O EDGEV HARDMETAL NÁSTROJE

Jako vynikající kompozitní nástroje dodavatele v Číně, EDGEV věnoval výrazně k neustálému rozvoji národního průmyslu, stejně jako globální prosperity.

Edgev Hardmetal Nástroje(Dalian) Co., Ltd. je kompozitní řezné nástroje dodavatele, který funguje na design, vývoj, výrobu, marketing a technický servis výrobků.

Mezitím, to pokrývá velký rozsah řezných nástrojů a broušení nástrojů, vysokorychlostní oceli, slinutého karbidu nástroje, keramické, PCBN, PCD a diamant; navíc, to je také na starosti import a export, po-prodejní servis, technické přepravu, jakož i poradenské služby, které zahrnuje mnoho různých high-end oblastech, jako je letecký, automobilový, výroba a stavba lodí, větrné energie a mechanické zpracování dílů. Edgev v současné době vyvíjí velké úsilí, aby neustále rozvíjet a zlepšit své self-systému a sítě.

Reformy a otevřít v Číně přilákala pozornost celého světa a získal pozoruhodné úspěchy od začátku 21. století. Nicméně, vývoj v jedné zemi industrializace a informace nemůže být oddělena od mechanické výroby.

Edgev Hardmetal Nástroje je ve vynikající výrobky dodáváme pro prvotřídní výrobci stroje, řezné nástroje, poskytovat uživatelům one-stop a all-kolem řešení pro domácí nástroje a pohodlné a efektivní distribuční služby. Produkty pokrývají širokou škálu mechanické zpracování průmyslových odvětvích, jako je soustružení, frézování, vrtání a broušení obrábění.

V budoucnu, Edgev Hardmetal Nástrojů bude věnován vytvoření více hodnot a služeb pro uživatele; mezitím, bude to dělat velké úsilí, aby poskytl více praktické, levné a spolehlivé produkty pro globální zákazníky; Edgev bude produkovat svět-slavný řezný nástroj výrobků, a konečně, její produkty začleněny do globální řezné nástroje dodavatelského řetězce.

Edgev by rád pokročil s vámi společně a usilovat o společný rozvoj.

Filozofie

Edgev Hardmetal Nástrojů je zaměstnán v popularizační naše snížení na světě. Těšíme se na možnost mít přístup ke globální systém obráběcích strojů dodávky.

Jsme vždy dodržovat poskytnout kontinuální přírůstek plán pro naše věrné zákazníky, a neustále zlepšovat naše výrobky a služby k uspokojení poptávky zákazníků, s cílem přizpůsobit se měnící se tržní prostředí. Jsme si jisti, aby vám prvotřídní produkty a služby v Číně.

Kontrola Kvality

Existuje mnoho odborníků, kteří mají spoustu zkušeností v obrábění nástrojů v Edgev Hardmetal Nástroje, mezitím, high technologie je také široce používán v naší společnosti. Tak, aby jisti, že naše výrobky mezi první úrovni kvality, jsme dobře využít světově proslulé zařízení a měřicí zařízení. Ve stejné době, naše výrobky jsou pod přísným systémem řízení jakosti ISO9001:2008. Pro zajištění stabilní kvality nástroje, použijeme přísné řízení pro naše dodavatele.

Technické Pokyny

Edgev Hardmetal Nástroje poskytnout vám základní nástroj výroby, zatím, jsme také poskytovat potřebnou technickou podporu a konzultace k produktu použít k řešení problémů pro zákazníky.

F. A. Q.-Často Kladené Otázky

Otázka: ve Srovnání s ostatními konkurenty, jaké výhody máte?

Odpověď: S rychlým rozvojem průmyslu a stroj kus práce materiály, lidé mají vyšší požadavky na řezné nástroje a strategie obrábění. Edgev Hardmetal Nástroje předkládá vyšší standard se této změně přizpůsobit. Naše společnost je zaměřena na poskytování zákazníkům uspokojivé produkce.

V zájmu zlepšení konkurenceschopnosti podniku a snížit náklady na výrobu, naše společnost má snížení nákladů na provádění plánu v každém fiskálním roce pro zákazníky, jako výsledek, Edgev Hardmetal Nástroje pro našeho zákazníka nákupu produktů. Naši zákazníci mohou ušetřit 1 až 3% celkových nákladů.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení