100 ml 200 ml 300 ml, Sex Maziva Tělo Masturbování, Masáž, Mazací Olej, Lubrikant Anální Maziva, Sex Maziva, Sex Výrobky Pro Muže, Ženy

205.36 Kč 143.68 Kč Doručení zdarma

Štítky: muž žena masážní olej, vana hadříkem, afrodisiacum, lube vody, sýr tkaniny, fetiš sex shop, oleo masáž sex, Masážní olej, dildo foto, toaru kagaku žádné railgun misaka.

Popis

  • Značka: TSN
  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Velikost: 100ml,200ml,300ml
  • Číslo Modelu: lubricante na sex
  • Obscénní Obrázek: No
  • Typ Položky: Maziva
  • Materiál: glycerin

100 ml 200 ml 300 ml, Sex Maziva Tělo Masturbování, Masáž Mazací Oleje Maziva Anální Sex, Maziva, Sex Maziva Pro Muže, Ženy

Popis:

Položka:sex maziva

obsah:100 ml/200 ml/300 ML

balení:1*pc Maziva

Vhodné Lidé:Dospělá žena a muž

Funkce:

1. Světlé a průhledné, pohodlné a maziva,

2. Lubrikanty na vodní bázi Oleje, Snadné k čištění

3.Žádné zbytky, žádné podráždění, žádný vedlejší účinek, netoxické

4.Zlepšení mazání a pružnost pochvy pro snížení tře nebo bolesti

Poznamenal: Všechny naše zboží, podpora DROPSHIPPING, stačí objednat a napsat dodací adresu, vše budeme dělat to nejlepší pro vás, a na pozemku neobjeví se žádné prodejní ceny, dodavatel informačních a tak dále; 100% diskrétním balení na ochranu soukromí zákazníků Po 10ks nebo vyšší množství, prosím, conenct nám získat dobrou sleva Všechny objednávky budou plně testovány předtím, než loď, Všechny naše zboží na skladě, budeme loď vaší objednávky do 48 hodin poté, co budete platit za to, podporujeme velkoobchod, pokud potřebujete hromadně množství, prosím, neváhejte se k nám připojit, budeme poskytovat dobrou cenu.

Dopravu Budeme odeslání zboží k vám do 2-5 dnů.Pokud máte speciální logistické požadavky, prosím, kontaktujte nás předem. Budeme loď podle pořadí,Prosím, potvrďte vaši objednávku adresa je vaše adresa doručení.

Zpětná vazba: Pokud jste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, dejte nám pozitivní zpětné vazby s 5-hvězdičkový přezkumu, který je pro nás velmi důležité. Budeme velmi rádi, pokud můžete zanechat svůj skutečný pocit nebo obraz. Pokud nejste satiafied s našimi produkty, služby, nebo máte jakýkoliv dotaz, prosím, klesl zdarma, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu,budeme se snažit v našich silách vyřešit váš problém. Díky předem.

Díky předem.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení