Želva Lezení Žebřík na Sušení Platforma Plazů, Akvarijních Ryb, Nádrže ještěrka Simulované trávník Trávník Terénní úpravy, dekorace Habitat

329.81 Kč 267.25 Kč Doručení zdarma

Štítky: ostrov želva, hadí terárium, tajemství dům skrývá, hmyz, terarijní, akvárium platformy, akvarijní ryby živé, dekor pro ryby nádrž, želva závěsné platformy, svět želva, houpací síť reptil.

Popis

  • Plaz Dekorace Typ: Vinice

Želva Sušení Platforma Želva Lezení Žebřík Plaz Želvy, Akvarijní Ryby Nádrž Simulované Trávník Terénní Úpravy Stanoviště Dekorem

Bullet Body: 1、Praktické pro Použití: trávník je simulované a není snadné spadnout. To je velmi vhodné pro plošiny a žebřík pro želvy k odpočinku.

2, Snadné Použití a Čištění: velikost může být zvolen podle potřeb uživatele a montážní poloze může být změněn. Trávník může být flexibilně vyměnit a vyčistit.

3、Podporu Zdraví: Obojživelníci přirozeně, jako na suché zádech. Žebříky nejen přidat na vaše želva je požitek, ale také, aby vaše želvy rostou zdravě.

4、Přirozený Sklon: kombinace vhodná sklon žebříku a simulované rašelina je válec prostředí, blíž k přírodě, a želv různých velikostí jsou více pravděpodobné, že vylézt platformy k odpočinku.

5、Silný Sací: Aby želvy více stabilní a spolehlivé. Žebřík může vydržet 500g živé želvy a je vhodný pro většinu želv.

Specifikace:

Název: Želva Lezení Žebřík

Barva: zelená

Materiál: Akryl + plast

Velikost: viz obrázek

Použití: Želvy, terasy, žebříky, ještěrky, atd.

Balení Seznam:

1*Želva Lezení Žebřík

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení