Dioufond Pánské Krátký Rukáv Květinové Tisk Patchwork Tlačítko Dolů Ležérní Košile Solidní Práci Slim Fit Tričko Plus Velikost Pánské Oblečení

271.67 Kč 181.93 Kč Doručení zdarma

Štítky: 5xl ženy, 100 hedvábí, krátké roztomilé tričko, Tričko, vojenské košile, halenka ženy, dopis tisk pyžama soubor, tmavě červené tričko, Tričko, pracovní rukavice.

Popis

  • Číslo Modelu: J099
  • Délka rukávu(cm): Krátké
  • Styl: Ležérní
  • Košile Typu: Ležérní Košile
  • Typ Položky: Košile
  • Pohlaví: MUŽI
  • Materiál: Bavlna
  • Tkanina Typ: Broadcloth
  • Vzor Typu: Patchwork
  • Rukáv Styl: Pravidelné
  • Značka: Dioufond
  • Límec: Turn-down Límec
  • Typ Closure: Jediné Breasted

V úvahu našich zákazníků prospěch, Vždy odesílám poštou letecky doprava Zdarma, pokud nechcete čekat tak dlouho, prosím přidat nějaké peníze, aby loď ostatní zásilky, děkuji moc. Doprava: 1.Letecky (15-35 Dní Dodávky) (doprava Zdarma + Sledovací číslo) 2.EMS(6-12 Dní Dodání s Sledovací Číslo, Potřebují dodatečné Přepravní náklady) 3.DHL(5-7 Dní Dodání s Sledovací Číslo, Potřebují dodatečné Přepravní náklady) Budeme Dělat Naše Nejlepší Udělat Dobrý Obchod S Každým Klientem, Máte-Li Jakýkoliv Problém, Prosím, Kontaktujte Nás. My Vám Spokojen Odpověď. 1.DOA Položky budou vyměněny ani vráceny, když se vrátil. 2.Kupující bude odpovědný za všechny poplatky za dopravu a pojištění. 3.Vadné zboží musí být zaznamenán do 7 dnů od data, kdy jste jej obdrželi. Poté, co jsem dostal balíček, jsem vám vrátíme peníze. Naše cílová skupina je módní vědomé ženy ' s wear trhu. Naším cílem je být vzrušující a inovativní, nabízíme našim zákazníkům módní chtějí, kdy chtějí. Zůstat v kontaktu s neustále se měnící trendy v rámci našeho trhu jsme vyvinuli dynamické a velmi citlivý organizace. Uvědomujeme si, že nejdůležitější součástí našeho úspěchu je náš zákazník. To je důvod, proč se zaměřujeme na poskytování vzrušující zážitek z nakupování a ujistit se, že naše vysoké standardy kvality, hodnota za peníze a služby jsou vždy splněny. Pod vedením týmu vysoce specializované a motivované skupiny jednotlivců jsme pevně zaměřena na potřeby našich zákazníků. Doufáme, že s neustálým vývojem a inovací budeme i nadále rozšiřovat a přinášet našim jedinečný zážitek pro nakupující na celém světě. Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň. Kontaktujte nás, prosím, dřív, než dávat non pozitivní zpětnou vazbu. Děkuji vám za to, že nám šanci, aby se věci do pořádku tím, dobrá komunikace. Po zakoupení, prosím, nenechávejte negativní nebo neutrální zpětnou vazbu, pokud jste neobdrželi položky do 45 dnů, proto jsme zmínili přepravní doby opakovaně. Všechny e-maily budou zodpovězeny do 1 pracovního dne. Pokud nechcete dostávat naše odpověď, prosím, laskavě znovu poslal svůj e-mail a my vám odpovíme vám co nejdříve. Odjezdem negativní zpětnou vazbu nevyřeší nic. POZITIVNÍ komunikace. Pokud je něco špatně, prosím, kontaktujte nás ihned. Prosím, dejte nám šanci v našich silách uspokojit vás a získat lepší.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4 out of 5 (4 votes)

5
Elwira250 2020-09-17

Delivery 14 days. i order already 2 shirts from this seller, everything is fine. thank you.

5
Ludde Aik 41 2020-10-22

good quality but big size maybe need one less size

3
Daayii26 2020-09-16

too big

3
Zemmisha 2021-01-10

The shirt's size is the American size, not Chinese. So if you'd normally order an XXL or something in the Chinese size you should probably just get a Medium or Large.

Přidat recenzi

Hodnocení