Touch screen digitizer pro iPad Air + Boton Domácí Bílé

519.91 Kč Doručení zdarma

Štítky: tlačítko dřevo, blade diamond, tavlet, dekor moderní domov, appl ipad, android tablet, pouzdro pro ipad min, ipad pro, tlačítko dekor, případ ipad jednorožec.

Popis

  • Certifikace: CE
  • Původ: ES(Původu)

Upozornění | Věci, které vzít v úvahu při montáži:

Na kompatibilních obrazovkách, jas není totožný s původním.

Displej podle výrobce může mít modré, žluté, růžové nebo bílého inkoustu.

To nepřináší návod na montáž vyplývá, že se jedná o položku pro specializované obchody.

Pokud je to nutné pro instalaci, poskytujeme v montážní kit, lepidlo stejně.Pokud obrazovka má předem nanesené lepidlo, tekuté lepidlo na fotografii nebudou poskytnuty jako to není nutné, a pokud to bude aplikována to může vést k nesprávné montáži.

Nástroje, které nabízí jsou basicas, některé modely mohou potřebovat nějaké speciální nástroje, které stavebnice neobsahuje.

ČLÁNEK KŘEHKÉ : doporučujeme, že je to křehké předměty, které by měly být řešeny pečlivě, když na to shromáždění, pokud ne, skončí lámání.Krystal je velmi slabá, a s jednoduchým tlak, pokud nechcete jít opatrně, může to být rozbité.Začíná to být těžké, jakmile je namontován a má solidní základnu za to.Ještě, kompatibilní obrazovce bude vždy křehčí než originál.

TLOUŠŤKA : TFT displejů, které je uvedeno v názvu, jsou vždy silnější a mají nižší rozlišení, takže je nezbytné mít technické znalosti pro instalaci, to není dost, aby sundat, vyčistit a vložit.Pokud to, co jste udělat, je vzít z čištění a vkládání z našeho pohledu nejsi technik, někdy zprostředkující rámce by měly být odstraněny, atd. Pro správnou instalaci.

Nenabízíme kurzy, nebo montáž tipy.Pokud si nejste jisti, jak se připojit, můžete využít náš pick-up servis, opravy a dodávky.Vždy můžete požádat nás o ceny, ale pro odhad, to se může lišit mezi 30 a 40 eur.

Pre-aplikován na lepidla na zadní straně na rámu obrazovky

I když lepidlo se mohou objevit v fotografie, pre-aplikovat proužky, to záleží hodně na parkovišti.Na fotografii je obecný a nemusí mít to lepidlo.

UMYVADLO SVĚTLO

Na podporovaných obrazovkách, chladič není přítomen, i když na fotografii je vidět.To dělá tlačítka se rozsvítí v non-uniform.

Tlakové body | Stíny

Pokud se po nějaké shromáždění, na displeji se zobrazí tlakové body definována jako změna barvy, je v důsledku špatné instalace.Pozadu nebyl vyčištěn správně, nebo tam je šroub, který dělá tlak, nebo ohnuté podvozku.Podvozek, bydlení, která je ohnutá, když 1 MM, pro pevné sklo, to je dost, aby vytvořit tlak bod, který mění barvu na bílém pozadí na žlutou, a pak černé, když se na displeji přestane pracovat.Nepleťte si to s mrtvý pixel, který je továrna vadu, která je sotva znatelný na bílém pozadí.

VZHLED

Jsou to články věnované technické služby, a nemají nosit speciální krabici na prodej, jako parfém, například.Jednání s články věnované technické služby nebudou mít stejný poměr jako článek věnovaný spotřebě, veřejnost.I když se zdá být použit detras, jako je displej, který nese některé hradeb na zadní straně, kde to padne na bydlení, to neznamená, že jsou používané položky.Nemusíte platit pozornost na část nevidíš uvnitř telefonu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení