VIP MÓDA Masek pro Děti Roztomilý Kreslený Zvíře Anime Vzor Tištěné Chlapci Dívky Opakovaně použitelné Masky Dětské Masky Tisk Látkové Masky

121.36 Kč 72.73 Kč Doručení zdarma

Štítky: odkaz vip, odstraňte masku, sexuální zvířecí maska, maska ústa, tiskárny, roztomilá věc, hráč růžová, děti maska povlečení, vtipné vtipálek maska, inuyasha cosplay.

Popis

  • Pohlaví: KLUCI
  • Certifikace: NIC
  • Materiál: Spandex
  • Původ: Čína Pevniny
  • Třída ochrany: NIC
  • Bezpečnostní standard: NIC
  • Vzor Typu: Tisk
  • Typ Položky: Maska

VŠIMNĚTE si, Prosím, laskavě poznamenat,uvedených výrobek je vyráběn a distribuován v zahraničí a podléhá zákonům své země původu. Dítě Masku Proti Prachu Ústa Masky PM2.5 Dítě Maska na Obličej Vlastnosti: Pohlaví:unisex Věk:Dítě Materiál:Polyester Vzor Typ:Print Popis: 1. Materiál: Polyesterová tkanina, měkké, prodyšné, omyvatelné a opakovaně použitelné 2. Karikatura tisk vzor, 3D design, módní a roztomilý Balíček v ceně: 1x Maska Velikost:17.5cmx13cm Poznámka 1.Prosím, dovolte 1-2cm chyba vzhledem k ruční měření. pls ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku. 2.Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Pokud potřebujete filtry, klikněte prosím na tento odkaz: Filtr Tipy 1, plug-in filtr nelze čistit, navrhované nahrazení týden 2, filtr oleje na film nebo lepkavý sediment skvrny jsou větší, prosím vyměňte filtr 3, vzduch neproudí, špatné dýchání nebo spánek, zákaz používání 4, děti do věku dvou let zakázáno použití.

1 . Když se zobrazí položka, a spokojeni s výrobkem, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 skóre DSR.

2 . Pokud nebudete spokojeni s našimi výrobky, prosím, kontaktujte nás okamžitě, než dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, budeme se snažit v našich silách, aby vám dobré řešení. Negativní zpětná vazba nemůže vyřešit žádné problémy, pokud nevíme o tom.

VIP FAHION je jedním z předních dodavatelů v ženy módní průmysl. Známý pro své vintage-inspiroval módní, jako jsou dámské sukně, dámské šaty, topy, doplňky a tak dále, poskytuje vzrušující a poutavé on-line nakupování zážitek pro každého v hledání vintage móda pro ženy.

Založena v roce 2013 , BunniesFairy se těší více než 6 let poskytování našich zákazníků s vysoce kvalitní, pečlivě vybrané a dobře-ceny, autentické vintage oblečení a doplňky.

Po integraci průmyslového řetězce Konstrukce, Výroba, Kontrola Kvality, Dodavatelského Řetězce a Zákaznických Služeb v roce 2015, BunniesFairy je schopen dodávat unikátní předměty z původních designérů zákazníkům po celém světě s rychlé dodání.

VIP FAHION stará o své zákazníky nejvíce, a vždy se snažíme o 100% spokojenost zákazníka. Pokud máte nějaké dotazy, nenechte se neváhejte a kontaktujte nás. Vítejte nakupování v BunniesFairy! Vaše spokojenost je pro nás velký úspěch.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (3 votes)

5
Weisser Radolfzell 2020-12-07

Chad! I can't open, because this gift, but now I see that successful!!

5
Dimidrolbek 2020-11-25

Incredibly quick arrived. I'm pleased. All is perfect !!!!

5
Prince Arriola 2020-08-20

Sympa et fonctionnel

Přidat recenzi

Hodnocení