Doprava zdarma Vyšívání Patchwork Dlouhé Maxi Silný-line Sukně Dámské Elastické Pasu Zimní Bavlněná Sukně Teplé Čínský Styl

3 956.83 Kč 3 363.31 Kč Doručení zdarma

Štítky: bunda mandarin límec oblek, Sukně, boho dlouhé sukně, bavlněná dlouhá sukně, maxi sukně, barbie bílá sukně, bílá sukně topy, tužka sukně žlutá, gt sukně, čínský tisk sukně.

Popis

  • Vzor Typu: Patchwork
  • Šaty Délka: Kotník-Délka
  • Silueta: A-LINE
  • Rok: 2020 nové příjezdu
  • Délka: dlouhé maxi sukně
  • Značka: TIYIHAILEY
  • Číslo Modelu: 2781
  • Tkanina Typ: Bavlna
  • Design: A-Line Sukně
  • Dekorace: Výšivky
  • barva: Jako fotografie
  • Sezóna: jaro podzim zima
  • Styl: čínský styl
  • Materiál: bavlněná sukně
  • Pohlaví: ženy dámy sukně
  • Kvalitní: Vysoce Kvalitní
  • Pas: Přírodní

Pro kupující

Vážení Přátelé, vítejte v našem obchodě, pls odkazovat na velikost první při koupi, protože čína velikost se liší s evropské velikosti. Také, pokud nemáme žádné informace o velikosti produktů na popis, pls kontaktujte nás, doporučíme nejlepší velikost pro vás. Děkuji vám za pochopení, děkuji!

látky manšestr gázy fleece uvnitř

úsek č.

Velikost položky

Zdarma

Položky Barva

jako fotografie

příslušenství

ne

Poznamenal

1:světelné efekty barevný rozdíl je normální

2:Velikost chyba+-3cm je normální

3:1inch=2.54 cm

Velikost

délka ( длина )

Pasu( Талия )

cm

cm

Zdarma

92

62-76

Země

Express

Doba dodání

Jihovýchodní Asie / Evropa

EMS

5~8 dny

Evropa

DHL

O 3dny

Západní Asie/ Blízký Východ

O 2 dny

Evropa / Amerika

Jihovýchodní Asie / Kanada

FedEx

2~4 dny

Korea / Singapur

SF

2-3dny

Amerika / Japonsko

UPS

2-3dny

Evropa

TNT

2-5 dnů

Můžete poslal 221 zemi

China post air mail

7-30 dnů

Pls viz níže uvedený formulář, aby si vybral nejvhodnější express pro vás!

Pokud potřebujete převést rychle, myslím, DHL, UPS , TNT a FedEx jsou dobré pro vás. Pokud chcete snížit náklady na dodání, a ne požadovat, aby dodací lhůty, Možná, můžete si vybrat China post air mail. Nyní je k dispozici pro 221 země, Pokud nemůžete si vybral china post air mail, když klepněte na tlačítko nákup, pls kontaktujte mě, Budeme s ní zacházet.

Celní, Clo a Daně

Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupující odpovědnost. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup. Tyto poplatky jsou obvykle shromažďovány na poskytování nákladní dopravy (spedice), nebo když si vyberete položku nahoru ? nepleťte si je pro další poplatky za dopravu.

Přepravní Podmínky

My jen loď na potvrdil adresu(můžeme akceptovat ). Předtím, než budete platit, prosím, ujistěte se, že vaše adresa odpovídá adrese byste chtěli, abychom k lodi.

1. Budeme JEN loď, aby kupující na adresu sídla. Pokud potřebujete změnit vaši dodací adresu, prosím, změňte to na to, NEŽ budete platit. Po platit, nebudeme akceptovat změnit dodací adresu. Takže prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je k dispozici.

2.Někdy, dodací lhůta by mohla být přijata již během Dovolené(jako Christams atd.) nebo Clo Recenzi. Nemohli jsme být zodpovědný za jakékoli zpoždění to ze dvou důvodů.

3. Prosím všimněte si, že hlavní lodní kanál je Letecky China Post.jedná se o mezinárodní přepravu, které závisí na místních poštovních služeb na efektivitu, proto nemůžeme vás ujistit, přesný čas doručení.

Náhrada

Výměna Pouze

1. Pokud nejste spokojeni se svým nákupem, můžete vyměňovat položky. Kupující je odpovědný za všechny další přepravní poplatky.

2. Kupující je povinen nás kontaktovat do 3 dnů od doručení, pokud chtějí výměny vadné nebo nesprávně dodané položky.

Zpětná vazba

Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy. Zákaznický servis je naše Č. 1 gól. Chceme znát vaše návrhy a názory na naše zboží a služby podle vašich zpětných vazeb.

Platba

1. Plná platba musí být provedena do 15 dnů od uvedení vaší objednávky.

2. Kupující je odpovědný za veškeré daňové a/nebo daně účtované jejich zemi.

3:Pokud jste don?t vědět, jak provést platbu,pls klikněte na odkaz níže. http://escrow.Thecomplication.cz/index.html

Poštovné a předání

Freeshipping china post. Obvykle To bude trvat 10-40days pro dopravu. Protože to bude trvat 7-20days z Číny Celní, aby své Zvyky, a to může být, vzít nějaký čas pro zpracování na poštách a Zvyky.

Děkuji moc za vaši pozornost, Tímto musím říct, že tento bod bude dodáno do China post air mail . to bude trvat delší dobu, než jiné přepravní cestě,ale to je důvod, proč je v takové skvělé ceny!----především,vaše položky bude dobře postaráno a když jste jej obdržel,pls potvrdit doručení na Thecomplication.cz.

Děkuji, že jste přišli našem obchodě!

Ještě jednou díky !

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Sky12master27 2021-01-22

magnifique

5
Dudarevdanil 2021-01-13

The skirt is beautiful superb quality very beautiful fabrics everything is perfect

Přidat recenzi

Hodnocení