1ks SDNCN1212H11 SDNCN1616H11 SDNCN2020K11 Fréza soustružení nástroj držitele CNC Vnější soustružnické nástroje Soustružnické nástroje SDNCN pro DCMT

210.00 Kč Doručení zdarma

Štítky: mgehr1212, rychlá změna věžička držák nástrojů, dcgt, dcmt vložit, dcmt070204, soustruh vrtání držák, dcmt, SER2525M16, lišta, sdjcr.

Popis

  • Tvrdost: HRC45-60
  • Materiál: HSS
  • Značka: ZIMICNC
  • Číslo Modelu: STANDARDNÍ
  • Povlak: Nenatíraný
  • Použití: Vnější Soustružení Nástroj

Podrobnosti O Produktu

Produkt houževnatost a tvrdost.Silná odolnost proti nárazu, jasnou výhodu v rychlosti, můžete snížit velké hrany a proces.Je vhodný pro většinu prostředí zpracování a má dobré funkce i v prostředí litiny.Kvalita výrobku je odolný.Poznámka: Obrázky produktu se může mírně lišit od skutečného výrobku, a skutečný produkt je hlavním produktem.

Náš sklad

Balení podrobnosti

FAQ

Q: mohu získat nižší cenu, když si objednám velké množství?

A: Ano, určitě pravdu.Můžeme vám nabídnout naše nejlepší cenu a dá vám slevu, pokud vaše objednané množství je velké dost.

Q: Když se loď mé objednávky?

A: Obvykle 2-5 dní po obdržení vaší platby, ale to může být sjednána na základě objednávky množství a výrobní plán.

Zpětná vazba

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb,prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.Vaše povzbuzení a podporu, je náš neustále vpřed.Děkuji moc!!!Nejlepší Přání!

Xuzhou GuoRen Metal Technology Co., Ltd.

Naše hlavní produkty patří: karbid vloží, soustružení, nástroje, držáky nástrojů, fréz, vrtáků, nožů, kohoutky a non-standardních nástrojů pro formy.na.Byli jsme se zaměřením na CNC nástroj pro průmysl 11let.Zdatní v každém procesu výroby produktu, výrobek, výrobní splňuje mezinárodní standard na trhu.Lze upravit podle vašich požadavků.Máme vlastní továrnu a mají velké zásoby udržet nejrychlejší čas dodání.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (3 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení