2 v 1 Elektrická Obličeje Čistící Kartáč Silikonové Obličejové Čistící Vibrační Masér Hluboké Pórů pračka Péče o Pleť Nástroj Dobíjení

476.15 Kč 238.07 Kč Doručení zdarma

Štítky: mia tvář čistící kartáč, vlastní elektrická obličeje čistící prostředek, hitachi wand vibrátor, 2 v 1 dildo, rotující mycí kartáč, kartáč čisté elektrické, tvář výplň silikon, vibrat, elektrické houba nádobí, kreslený čištění obličeje kartáč.

Popis

  • Typ Položky: Kartáč
  • Číslo Modelu: Kartáček na čištění
  • Certifikace: ROHS
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: Akryl
  • Velikost: 13.2*5*3.8
  • Napájecí Zdroj: Dobíjecí Baterie

Funkce

1.Dva v jednom designu nabízí duální výměnné hlavy: jeden silikonové dotykové body na hlavě a jeden ultra měkké štětiny hlavy, aby plně vyhovoval vašim univerzální kožní péče požadavky, zdarma nahradit podle vaší potřeby.

2.Přijímá vysoce frekvence vibrace podporují krevní oběh a stimuluje dermis kolagenu regenerace pro lepší vzhled se obnovit pružnost pokožky a redukce vrásek, anti-aging a kůže zpřísnění.

3.Kůže-příjemný silikonový kartáček a měkké štětiny mohou účinně odstranit hromadění nečistot, nečistoty a make-up zbytky, bez nepříznivých dopadů na vaši citlivou pokožku, anti-bakterie a alergie zdarma pro všechny typy pleti, i pro citlivou pokožku.

4. IPX7 vodotěsný design umožňuje čištění vánek a pomocí pohodlí, a mini velikost zamyšleně umožňuje perfektní palm fit a bezpečné rukojeti, také může být uveden v kapse nebo v tašce pro domácí a cestovní použití.

5. Vestavěný 300mAh dobíjecí baterie mohou být napájeny přímo pro nepřetržitý požitek, podpora funkce auto power-off a inteligentní paměťová funkce pro bezproblémové fungování.

Specifikace

Materiál: ABS, Silikon

Barva: Modrá/Růžová(Volitelné)

Vodotěsné Grade: IPX7

Frekvence vibrací: 6500RPM

Pracovní Režim: Obličejové Čistící Režim

Úrovně Intenzity: 5 Nastavitelných Úrovní

Nabíjecí Napětí: DC 5.0 V

Pracovní Napětí: DC 3.7 V

Kapacita baterie: 300mAh

Doba Nabíjení: 1.0 H

Rozměry Výrobku: Přibl. 132*50*38 mm/5.19x1.96x1.49inch

Obsah Balení

1* Hlavní Jednotka

1* Silikonové Kartáč Hlavy

1* Měkké Štětiny Hlavy

1* Nabíjecí Kabel

1* Uživatelská Příručka

1* Sametový Sáček

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení