Vysoce Kvalitní Plavky Ženy Jednoho Kusu Plavky 2020 Tištěné Push Up Monokiny Letní Plavky Kombinézu Ženy Plážové Oblečení

331.36 Kč 281.62 Kč Doručení zdarma

Štítky: monokiny s kostice, sexy plavky čiré, čiré plavat, brazílie suvenýr, 3 ks bikini set s krytem nahoru, bikiny flamingo, břicho plavky, prohrábnout plavky, plus velikosti plavky plavky pro tlusté ženy, klasické plavky.

Popis

  • Ženy plavky: Plavky ženy plavky plavky
  • Číslo Modelu: 7718
  • Plavky, Holka: PLAVKY DÍVKA ROKU 2020
  • Fit: Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
  • Sport Typ: Plavat
  • Pohlaví: ŽENY
  • Značka: AONIHUA
  • Materiál: Spandex
  • Typ Položky: Tělo Obleky
  • Vzor Typu: Tisk
  • Původ: KN(Původu)

1.Velkoobchod a pokles lodní dopravy jsou i uvítal? Pro velkoodběratele nabízíme slevy nebo expresní doprava zdarma. Pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli.

Podrobnosti O Produktu:

Plavky Typ: jeden kus oblek

Pohlaví: Pro Ženy, plavky

Vzor Typ: Print plavky

Obsah balení: 1 x plavky

Poznámka: Vaše pozornost pls, tam bude trochu barvy rozdíl vzhledem k světlo, když vyfotit. Díky.

1) přijímáme Podmíněná, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetní karty, WebMoney, bankovní převod, kreditní karta, Paypal a můžete platit na Thecomplication.cz.

2)budeme loď na výchozí adresu v Alipay,pokud nechcete, informujte nás.

Doprava

V Thecomplication.cz systém, existuje pouze 26 zemí jsou k dispozici pro China post air mail, ale ve skutečnosti, to může dosáhnout více než 100 zemích,pokud chcete využít dopravu zdarma přes China Post Air Mail,ale vaše země nepatří do 26 zemí,prosím, neváhejte mě kontaktovat,děkuji vám za vaše pochopení.

1)položky budou odeslány do 2 pracovních dnech Kromě prázdnin po obdržení platby

2)Pro velké množství objednávky, prosím, kontaktujte nás o čas doručení,bude loď 3~7working dnů

3), pokud potřebujete zboží naléhavě, vyberte si prosím způsob dopravy DHL nebo EMS a platit další poštovné(5~9business dny, aby se dospělo vás ). budeme vybírat nejlepší způsob, jak pro vás.

4)O dopravu Zdarma:zásilku obvykle používají China Post Air Mail,třeba o 15-30 pracovních dnů dorazí.

5)pochopte Prosím, že nemůžeme kontrolovat tranzitního času, a to zejména v průběhu prázdnin, f lehké zpoždění nebo povětrnostních podmínek.

Poznámka

Budeme se snažit v našich silách uspokojit naše zákazníky. Doufáme, že budeme spolupracovat s vámi v budoucnu. Pokud máte jakýkoliv dotaz o položky, prosím, E-mailem nám, Budeme odpovědět co nejdříve to bude možné.

Vracení peněz

100% Záruku vrácení Peněz na každou položku(nebo 2 týdny výměna).Prosím, kontaktujte nás 24 hodin po obdržení položky, pokud žádáte o vrácení peněz nebo výměnu. Po získání vrácené položky, vrátíme zákazníkovi u položky cena (kromě náklady na dopravu ).

Dovozní clo

Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup

Zpětná vazba

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je pro nás velmi důležité.

pls kontaktujte mě nejprve před odjezdem Neutrální nebo Negativní zpětnou vazbu. budu dělat moje nejlepší, aby vyřešit problém, díky!!!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3.5 out of 5 (2 votes)

5
Axrkadiy Tk 2020-08-19

Produto muito bom. Serve na perfeição.

2
Jeremydark5 2020-09-30

The size does not correspond to the dimensional grid. Very small.

Přidat recenzi

Hodnocení