10ks 5 velikostí Matné Černé Bublinkové Obálky, Tašky Pěny Odesílatelů Polstrované Přepravní Obálky S Bublinkovou Poštovní Taška Obchodní Zásoby

178.39 Kč 164.02 Kč Doručení zdarma

Štítky: černá mailer, rose gold velká bublina mailer, logo bublinkové obálky, oem poly odesílatelů, taška mail, malé obchodní dodávky balení, poly mailer plastové přepravní tašky transparentní, obálky bublinkové, plechové krytí, hromadné bublinkové fólie.

Popis

  • Použití: Obchodní Obálky
  • Typ: Peněženka Obálky
  • Materiál: Plastové
  • Značka: Coupleasy
  • Velikost: Different Size
  • Číslo Modelu: 379

Plastové Bublinkové Obálky, Tašky Odesílatelů Polstrované Přepravní Obálky S Bublinkovou Poštovní Taška Černá Bublina Bag

Funkce: 1.Vyrobeno z plastu, odolné a chránit své zboží. 2.Vhodné pro balení přesné nástroje, dárky, oblečení, šperky, doplňky a křehké produkty 3.To má velký Self-Těsnící výkon, snadné balení a dopravy. 4.Jemné žluté vzhled a lehký design, si zaslouží mít.

Protože vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás. Pokud jste spokojeni s naším produktem a služby, Prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu. Pokud tam je nějaké problémy ve vašem nákupu, kontaktujte nás prosím před odesláním vaše hodnocení. Budeme se snažit v našich silách vyřešit problémy pro vás. Vaše satisfication je naše největší síla. Budeme se snažit v našich silách, aby služba vás! Užijte si nakupování a hezký čas v našem obchodě! Děkuji moc!!!

1.Prosím, dovolte 1-3cm chyba vzhledem k ruční měření a ujistěte se, že vám nevadí, že před objednáním. 2.Pochopte prosím, že barvy mohou existovat chromatické aberace jako různé umístění obrázků. 3.Ujistěte se prosím, že dodací adresa je kompletní. Adresa nemůže být změněn po porodu. 4.Pokud potřebujete velké množství, prosím, kontaktujte nás a my vám slevu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení