1ks Mega 2560 R3 pro arduino + 1ks RAMPY 1.4 Controller + 5ks A4988 Stepper Driver Modul pro 3D Tiskárny kit Reprap MendelPrusa

364.29 Kč Doručení zdarma

Štítky: 3d tiskárny kit reprap, seeeduino xiao, arduino, arduino štít, nepájené prkénko na krájení, 8 modul kit, micro atmega 2560, a4988, arduino nano, drv8825.

Popis

  • Značka: TZT
  • Typ: Regulátor Napětí
  • Napájecí Napětí: ..
  • Aplikace: Počítač
  • Provozní Teplota: ..
  • stav: Nové
  • Balíček: SMD
  • Ztrátový Výkon: ..
  • Číslo Modelu: ..

Mega 2560 R3 + 1ks RAMPY 1.4 Controller + 5ks A4988 Stepper Driver Modul pro 3D Tiskárny kit Reprap MendelPrusa

3D Tiskárna Řadič RAMPY 1.4

RepRap Mega Pololu Shield, nebo RAMPY pro krátké. Je navržen tak, aby se vešly celé elektroniky potřebné pro RepRap v jednom malém balení za nízkou cenu. RAMPY rozhraní na Ard Mega s výkonným Ard MEGA platformy a má spoustu prostoru pro expanzi. Modulární konstrukce zahrnuje plug v krokového ovladače a extruder řídící elektroniky na Ard MEGA shield pro snadnou údržbu, náhradní díl, upgrade-schopnost a rozšíření. Navíc, řada Ard rozšiřování desky mohou být přidány do systému tak dlouho, jak hlavní RAMPY deska je stále na vrcholu zásobníku.

Verze 1.4 použití, povrchová montáž kondenzátory a rezistory pro další pokrytí edge problém případech.

Mega 2560 control board:

deska je ATmega2560 jako hlavní mikrokontrolér development board sám o sobě má 54 skupin digitální I / O vstupní / výstupní svorkou (14 skupinách, PWM výstupy), 16 sad simulace než vstupní straně, skupina 4 UARTs (hardware sériové porty), použití 16 MHz krystalový oscilátor. S bootloader, stáhněte si program přímo přes USB, aniž by museli jít přes jiné externí spisovatel. Dodávky součást volitelné napájení USB, nebo jako externí napájení pomocí AC-DC adaptéru a baterie. Vývoj IDE rozhraní je založeno na open-source principů, umožňuje zdarma ke stažení pro použití v projektové práce, školy, výuky, řízení motoru, interaktivních děl.

Mikrokontrolér

A4988 driver module:

A4988 Stepper Motor Driver Board je breakout board pro Allegro je A4988 DMOS Microstepping Ovladač s Překladatel a Nadproudovou Ochranu; přečtěte si, prosím, A4988 datasheet carefullybefore použití tohoto produktu.

Upozornění: Připojování a odpojování krokový motor, zatímco řidič je napájen může zničit řidiče. (Obecněji, přepojování něco, když je napájen isasking na problémy.)

Maximální výstupní proud je 1A

Jednoduchý krok a směr ovládání rozhraní

Pět různých krokem rozlišení: full-step, half-step, čtvrtletí-krok osmý krok, a šestnáctého krok

Nastavitelný aktuální ovládací prvek umožňuje nastavit maximální proud výstup s potenciometrem,který umožňuje používat napětí nad krokového motoru je jmenovité napětí k dosažení vyššího stupně sazby

Inteligentní sekání ovládací prvek, který automaticky vybere správný aktuální útlumovém režimu (rychlý úpadek nebo pomalý úpadek)

Přes-teplota tepelné vypnutí, under-voltage lockout, a crossover-aktuální ochranu

Zkrat na kostru a zkrat-load ochranu Balíček v ceně:

1x 3D Tiskárna Řadič RAMPY 1.4

1x Mega 2560 R3

5x A4988 driver + Self-adhensive Chladič

1x USB kabel

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (3 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení