500W DC 12V 24V AC 220V 110V Vozidlo Power Inverter Adaptér USB Přenosný Transformátor Napětí Nabíječka do Auta Nárůst 1000W

744.50 Kč 506.21 Kč Doručení zdarma

Štítky: 24v napájení spínače, dc ac měniče, power inverter alternativní, usb din 220v, invertní, napájení invertní, 24v 400w, střídač 12 v 220 6, invertor 12v, 220v 5000 w, převodník čisté.

Popis

  • Výstupní napětí: AC 220V 110V ±10%
  • Jmenovitý výkon: 500w
  • Výstupní Frekvence: 50hz
  • Vstupní napětí: DC 24V
  • Značka: LaxINext
  • Účinnost konverze: 0.6

>> Popis Vlastnosti:

- Tento měnič je lehký objem a rozumný design, to může být široce používán pro všechny druhy elektrických zařízení, které spotřebu energie, která napětí jsou rovna AC 220V, jako je mobilní telefon, přenosný počítač, elektrické světlo, digitální fotoaparát, vidicon, TV, CD přehrávač, DVD, ventilátor, elektrický nástroj, a tak dále.

- USB výstup zásuvka může být přímo použit pro nabíjení pro MP3 a mobilní telefon.

- Převést DC 12V / 24V zdroj elektřiny do AC 220V / 110V výkon.

- On/Off spínač ovládání ventilátoru.

- Automatické tepelné vypnutí.

- Ochrana proti přetížení.

- Extra nárůst kapacity.

- Nízký stav baterie alarm/vypnout.

- Obrácení polarity ochranu.

- Nemá znečištění.

- Údržba, snadné ovládání. Vstupní napětí: 10V-24 V DC Výstupní napětí: 110V - 240V AC(Nepřesnost: +-10%) příkon: 500W Kmitočet: 50 hz světelný Indikátor: Zelený indikátor napájení,červený indikátor poruchy Chlazení: Ventilátor shell maximální pracovní teplota: ﹤ 75℃ Umístění Pokyn: Pro bezpečnost a výkon,měnič by měl být umístěn za těchto podmínek takto:

- Suchý:bez vody nebo mokré v dešti.

- Cool:teplota mezi 0 stupňů celsia a 45 stupňů celsia.

- Větrání:alespoň 2 palce (5 cm)schvalování výše a na všech stranách, pokud střídače pro správné chlazení. Použití střídače:

- Ujistěte se, že elektrické napájení zařízení pomocí je pod eclectrical výkonu střídače.

- Zapněte střídač swithch (OFF)poloze,a pak zapojte střídače DC zástrčkou do auto zásuvky na zapalovač,ujistěte se, že jsou pevně spojeny.

- Spínač střídače,zelené světlo indikuje, že funguje normálně.

- Vybírání poplatků za elektriku:plug střídače se zapojuje do AC220V ze zásuvky,červenou a černou svorku připojte k Anodě a Katodě z 24V elektroinstalace.V procesu nabíjení,rychlost ventilátoru se bude měnit s teplotou.(Čím vyšší teplota,tím rychleji rychlost:čím nižší teplota,tím pomalejší je rychlost,nebo dokonce zastavit rotaci). Varování a Upozornění:

- Střídače příkonu a jmenovitého napětí baterie by měly být v souladu.

- Elektrické zařízení napětí a jmenovité výstupní a vstupní napětí střídače by měly být v souladu.

- Zapalovač plug drát nebo součástí aligátor klip vede střídače musí rozlišovat polaritu,červená je '+', černá je'-', nebo jednoduše vypálit tento produkt.

- Při použití měniče napájení,větší elektrické energie a kratší doba používání baterií,větší kapacita baterie, musí být vybrán.

- Výstupní AC zásuvky střídače je jen pro napájení, nelze paralelně se sítí. Poznámka:

- Nedoporučujeme použití zařízení:elektrická vrtačka,kávovary, lednice, klimatizace.

- Prosím, nenechávejte napájecí měnič v poloze ON, zatímco vaše auto je pryč.

- Vyhněte se uvedení střídače do sluneční světlo přímo nebo další na teplo citlivé materiály na ochranu střídače od začíná být příliš teplé.

- Prosím, pochopit, zařízení příkon použití Pozor! Nepoužívejte vysoký výkon elektrických zařízení, jako jsou vysoušeče vlasů, mikrovlnné trouby, železné trubky, elektrické ohřívače, curling, žehličky, atd. >> Balení obsahuje 1x Power inverter 1x Auto Nabíječka 1x Baterie svorka 1x Uživatelská Příručka

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení