JEDINEČNÝ Panenské Vlasy Malajské Tělo Wave 3 Svazky S Uzavření 4*4 Švýcarské Krajky, Přírodní Barva Syrové Lidské Vlasy Rozšíření

6 403.21 Kč 3 778.00 Kč Doručení zdarma

Štítky: dovolit vlasy, elisheva vlasy, dolago vlasy, bundl s closur, tangle tělo vlna vlasy svazky, syrové virgin nezpracované vlasy unice, film vlasy, maylasian tělo vlna vlasy svazky, kambodžské vlna vlasy svazky, syrové brasilien vlasy svazky.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Textura: Tělo Vlna
  • Nejdelší Vlasy Poměru: >=15%
  • Lidské Typ Vlasů: Malajsie Vlasy
  • Vhodné Umírá Barvy: Všechny Barvy
  • Balení: 3 ks Útku a 1 ks Uzavření
  • Značka: PEERLESS
  • Chemické Zpracování: NIC
  • Materiál Třídy: Panenské Vlasy
  • Může Být Permed: Ano

1.Značka: Jedinečný Panenské Vlasy 2.Vlasy Útek: Stroj Double Tkaní 3.Struktura Vlasů: Virgin Vlasy Tělo Wave 4.Barva Vlasů: Přírodní Barva/Přírodní Černá 5.Délka vlasů: 10-28Inch Skladem k Dispozici 6.Vlasy Hmotnost: 95-100G/Svazek(O 3.2-3.5 OZ/Ks) 7.Materiál: 100% Lidské Vlasy 8. Dodací lhůta: DHL 4-6 Pracovních Dnů / Do DPEX/GES 5-7 Dní 9. Může Být Permed: Ano

-- VLASY ZDROJ.

Naše Svazky Se Shromažďují Od Dárců Přímo, Každý Svazek Je Z 100% 1 Jeden Dárce.

- VYSOCE KVALITNÍ ...

Všechny Naše Vlasy Je Kůžičky Sladěny Lidské Vlasy Tkát,

Těsné a Elegantní, Žádné Prolévání, Bez Zamotání A bez Chemie.

Dvoulůžkový Stroje Útkové Nitě, Může Být Barvivo / Bělené A Může Být Narovnal / Zvlněné.

-- --UZAVŘENÍ

Zdarma Část A Střední Část Jsou Oba K Dispozici. Středně Hnědé Švýcarské Krajky, Přírodní Pre Trhal Vlasy. - KRAJKA TYP ...

Středně Hnědá 4*4 Krajky Uzavření, Vypadá Přirozeně Na Pravé Kůži.

OTÁZKA:PROČ NEMOHU ZAPLATIT OBJEDNÁVKU ?

Byste měli vyplnit správnou credict karty informace kdy to, platby ,nikoli debetní karty, informace .také vaší kreditní karty by měly být spojeny do vašeho účtu Thecomplication.cz ,Jakýkoliv dotaz ,kontaktujte nás nejprve

Q:MOHU ZRUŠIT OBJEDNÁVKU ,ALE PROČ JSEM STÁLE NEDOSTAL VRÁCENÍ PENĚZ ?

To je třeba 7 pracovních dnů na Thecomplication.cz, aby proces vracení daně ,být trpělivý

Q:VLNA VLASY TEXTURY

Vlnité/kudrnaté vlasy bude více uvolněný po u vyplavení. Protože jsou to přírodní vlasy, parní proces je pro vlnité/kudrnaté. Ale můžete se ur vlastní účesy pomocí žehličky.

Q:PROLÉVÁNÍ /TANGLE ZDARMA

Ubývání :Když potkáte 2-3 prameny ztráta nových vlasů .To není reálný vylučování, laskavě naznačují, kartáčování je s široký-zub hřeben, pak těsnění útku opět před splátka, aby se zabránilo prolévání tak v budoucnosti.

Tangle: Obvykle, naše vlasy nebudou tangle protože je to 100% lidské vlasy. Nicméně, suchost, oleje a nečistoty build-up, slané vody, nebo ne česání každý den, povede k zamotání a vylučování. Prosím, postupujte podle péči o vlasy instrukce a používat dobrý šampon a kondicionér na mytí vlasů dvakrát týdně.

Q:PROČ TAM JSOU KRÁTKÉ VLASY NA ÚTKU?

Když vlasy řez od dárce ,to je svazek dlouhé vlasy a ne útek. Délka chloupků je třeba složit pro šití útku. To je důvod, proč tam jsou krátké vlasy tím, že na jedné straně. Prosím, nebojte se o tom, bude to mít dopad vlasy, a nebude mít vliv na vlasy, použití a kvality.

OTÁZKA:JE KAŽDÝ PRAMEN VLASŮ STEJNÉ DÉLKY?

Naše vlasy jsou 100% lidské vlasy, stejně Jako naše vlastní vlasy, lidské vlasy není možné pěstovat stejnou délku každé jednotlivé vlákno. To je důvod, proč lidské vlasy konce jsou vždy tenčí než horní. Prosím, plně pochopit a zvážit před uvedením pořadí.

Q:SPLIT/DRY KONČÍ

Suché Konce: Naše vlasy budou trochu suché po střední teplota páry zpracované, zejména delší vlasy.S správné produkty, aby podmínky a vlhkosti ošetření vlasů, to pomůže hodně.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Kahn2kahn2 2020-12-02

Hair is soft and thick. Love this vendor, I always order from them.

Přidat recenzi

Hodnocení