Princepard Nové ortopedické boty pro děti ležérní originální kožené sametové navy dětské ortopedické boty dívky a chlapci 21 až 36

1 900.83 Kč Doručení zdarma

Štítky: ortopedické boty, ortopedické boty drta, dětské ortopedické obuvi, ortopedické boty kojenců, shoses děti chlapci, rozsah tepelné, děti hrát si boty prinsess, camping boty chlapci, chlapeček v kožené sandály, nv007.

Popis

  • Stélka: Samet
  • barva: pink navy
  • Typ Položky: obuv pro volný čas
  • Oulsole: TPR
  • Velikost: 21-36
  • Stélka Materiál: Pravá Kůže
  • Značka: PRINCE PARD
  • Název Oddělení: Děti
  • Pohlaví: Unisex
  • Původ: KN(Původu)
  • Věkové Rozmezí: 12+y
  • Podešev Materiál: TPR
  • Podšívka: Samet
  • Jméno: dětská ortopedická obuv
  • Fit: Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
  • Typ Closure: Hook & Loop
  • Horní: Pravá Kůže
  • Podšívka Materiál: Pravá Kůže
  • Horní Materiál: Pravá Kůže
  • Vzor Typu: Zvířecí Vzory
  • Sezóna: Zimní
  • Funkce: Prodyšné

Co jsou ortopedické boty?

Ortopedické boty, navržený od lidských biomechanické síly zásadě lze vědecky správné nepravidelné síly dětských nohou, a omezit abnormální činnost nohu kloubu, na pomoc zdravý růst kostí nohy. Jaké jsou funkce ortopedické boty?

Dlouhodobé nošení ortopedické obuvi může účinně opravit a zabránit různým nohou kosterní problémy, jako varus nohy, valgózní noha, plochá noha, vybočené ven chůze, out-toe chůze, O-tvaru nohy, X-tvaru nohy. To prospívá hodně k nápravě a zlepšení napřírody a živit kostní problémy. Udělat ortopedické boty fit pro zdravé nohy?

Ano, dělají. Matky se často domnívají, že jejich děti nemusí mít ortopedické boty, dokud se našel problém.Nicméně, to je nesprávný názor.Ortopedické boty nejen že může napravit špatnou nohou tvar, ale také zabránit nohu deformace, tak, aby pomáhají dětem rozvíjet perfektní a zdravé nohy tvaru.

Detailní informace o velikosti, může konzultovat zákaznický servis

1.Podrážka je elastická, pružná, tlumící a protiskluzové s válcem .

Vlnitý povrch a rozdělení do kontrolní oblasti vymazat umožní identifikovat nerovnoměrné rozložení zatížení na noze.

Existuje osm reflexní zóny:Respektive ukazuje na zdravotní stav nohou。

1:ploché nohy 2: Nohy a kolena 3/4:Valgus, X-type nohy 5/6:Vara,Ó-noha 7:Nohy a kolena 8: Normální stav

2. Pevný zadní zajišťuje správnou pozici . Měkký límec při pohybu,

vytvoření příjemné stát na nohou a chrání před třením.

3. Stélka odpovídá fyziologické křivky nohou, zmírňuje tlak na nohy, podporuje normální vývoj dítěte klenbu, a zabraňuje a léčí ploché nohy.

4. Horní pravá kůže:S dobrou prodyšností, a to vždy zůstat suchá a pohodlná 5. Ergonomické a kinematiky, pohodlné toe prostor. 1/3 vědecké zakřivení může snížit břemeno chůze a pomoci zdravý růst nohy. 6. Uvnitř: sametový. Teplé a prodyšné 7. Pohodlné vel cro a na zip :Pohodlný způsob vel cro chosure pro děti boty Efekt:

Co jsou ortopedické boty?

ortopedické boty, navržený od lidských biomechanické síly zásadě lze vědecky správné nepravidelné síly dětských nohou, a omezit abnormální činnost nohu kloubu, na pomoc zdravý růst kostí nohy.

Jaké jsou funkce ortopedické boty?

Dlouhodobé nošení ortopedické obuvi může účinně opravit a zabránit různým nohou kosterní problémy, jako varus nohy, valgózní noha, plochá noha, vybočené ven chůze, out-toe chůze, O-tvaru nohy, X-tvaru nohy. To prospívá hodně k nápravě a zlepšení přírody a živit kostní problémy.

Udělat ortopedické boty fit pro zdravé nohy?

Ano, dělají. Matky se často domnívají, že jejich děti nemusí mít ortopedické boty, dokud se našel problém. Nicméně, to je nesprávný názor.Ortopedické boty nejen že může napravit špatnou nohou tvar, ale také zabránit nohu deformace, tak, aby pomáhají dětem rozvíjet perfektní a zdravé nohy tvaru .

Jak si vybrat správné ortopedické boty?

Vybrat správné boty, ty by měly být základny na děti, je to jiná situace. Například, zvolte mírné-stupeň ortopedické boty pro preventivní použití nebo mírné deformace nohou. Nebo prosím, neváhejte kontaktovat zákaznický servis.

O Princepard :

1.Princepard vytvořen v roce 1993 ,jeho oceněné globální leader v životním stylu obuvnického průmyslu, který navrhuje, vyvíjí,

a trhy životní styl obuvi, která apeluje na trend-důvtipný děti. Princepard Boty jsou populární ve Východní Evropě a Rusku.

Princepard je úspěch pramení z je vysoce kvalitní,různorodé a cenově dostupné produktovou řadu, která splňuje spotřebitelů různé životní potřeby.

Produkty patří dětské tenisky,dětské sandály,dětské bavlna-polstrovaný boty,dětské látkové boty.dítě ortopedické boty

NÁKLAD:

1.Nabízíme dopravu zdarma China Post Registrovaných Air Mail a E-paketu . Obvykle to bude trvat 7-55 podnikání

dny, aby se dospělo na místo určení. (Sat. & Sun. A svátek vyloučeny.) Můžete sledovat zásilku pomocí tohoto odkazu:

2.Pokud dáváte přednost jiné express zásilky,jako je EMS, UPS, DHL ,FEDEX, prosím kontaktujte nás za prvé, my vám konkurenční přepravní náklady.

3.Položky jsou obvykle odeslány do 3 obchodní den poté, co vaše platba je dokončena. (Sat. & Sun. A svátek vyloučeny.)

4.Všechny celní poplatky, cla a daně pro dovoz do vaší země nejsou zahrnuty v položce cena nebo přepravní poplatek. Tyto ch arges jsou kupujícího odpovědnost. ortopedická obuv děti

Pokud Máte Rádi Tuto Položku,Prosím, Přidejte Jej Do Svého "Seznamu Přání",Pokud Se Vám Líbí Našem Obchodě,Prosím, Přidejte Jej Do Svého "Uložit Seznam".Nabízíme Velké, Aby Velká Sleva ,Pokud Máte Jakýkoliv Dotaz,Prosím, Kontaktujte Nás, Děkuji moc

ZPĚTNÁ vazba:

1.Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, chvilku nechte nám pozitivní(5 hvězdiček) zpětnou vazbu. Budeme opravdu ocení.

2. Neutrální (3 hvězdičky) nebo negativní (1-2 hvězdičky) zpětnou vazbu problém nevyřeší, nebo přinést nějaké výhody ne? Takže, dejte nám šanci vyřešit problém dříve, než to uděláte. Díky moc.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Aibek 666 2020-09-11

Very good quality, the orthopedic splints fit perfectly and the scratches are long enough to close the shoe. I recommend this product.

Přidat recenzi

Hodnocení