360 Otočit Otočný Kohoutek Tryska Filtr pro Vodní Adaptér RGB LED Vodní Kohoutek Tryska Filtr Klepněte Provzdušňovač Difuzor Kuchyňské Příslušenství

113.84 Kč 74.05 Kč Doručení zdarma

Štítky: tryska klepněte, umyvadlová baterie, 360 otočit otočný, umyvadlo kohoutek, kuchyně kohoutek, baterie knoflík, rukojeť kohoutek, tryska otočný kohoutek, car styling pro lexus, jeřáb rukojeť.

Popis

  • Ventil Základní Materiál: Z Nerezové Oceli
  • Původ: KN(Původu)
  • Počet Popisovačů: Jednotný Handle
  • Povrchové Úpravy: NIC
  • Styl: Moderní

Tento vodovodní kohoutek s LED světly můžete toky z vody s nádhernou LED světlo zářící. To je zcela poháněn proudem vody, není třeba pro další baterie či zdroje napájení. LED vodní kohoutek může, aby vaše koupelna nebo kuchyně stane barevný svět snů.

Vlastnosti:

●LED Vodní Kohoutek: Naše LED vodní kohoutek by proudit ven z vody s nádhernou LED světlo, které mohou, aby vaše koupelna nebo kuchyně stane barevný svět snů.

●2 Typy Volitelné: k Dispozici jsou 2 typy Led vodní kohoutek si můžete vybrat, včetně toho, že s barevné světlo bliká změnit, a vodovodní kohoutek s RGB světla mění předmětem různých teplotách.

●Self-powered by Tlak Vody: LED vodní kohoutek nevyžaduje žádné dodatečné baterie nebo napájecí zdroje pro napájení. Led světlo je zcela poháněn proudem vody, whichand úspory energie.

●Pohyblivý Kohoutek: kohoutek tryska může otáčet o 360 stupňů horizontálně, což usnadňuje nastavení průtoku vody pozici.

●Vysoce kvalitní materiály: vodovodní kohoutek přijímá vysoce kvalitní ABS s kovovým povlakem, který má vynikající odolnost proti korozi, odolnost proti opotřebení a tepelná odolnost. Bude tam není úniku, a může být použit na dlouhou dobu.

●Vynikající Zpracování: Naše LED kohoutek má krásné a módní vzhled, a výstup na něj je hladká a bez otřepů.

● Po-prodejní Servis Záruka: Jakýkoliv problém, prosím, kontaktujte naši prodejnu bez váhání. Čest vám sloužit!

Specifikace:

Název položky: LED Vodní Kohoutek

Hlavní materiál: ABS s pokovení

Barva: Stříbrná

Typ (Volitelné): Více Barev/ RGB Barva( Temp. Zjistitelné)

Světlo režim zobrazení:

Více Barva: Více barev, flash a změnit

RGB Barva (≤31℃), Modré světlo(32℃-43℃), Redlight(44℃-50℃), Redlight bliká (≥51℃)

Položka velikost: 6.7 *3.5 *3.5 cm

Balíček Informací:

Velikost balení: 3.7 * 4.3 * 9.5 cm

Hmotnost balení: 43 g

Obecné box balení.

Poznámka:

* Tam by mohlo být několik odchylky vzhledem k ruční měření nebo mírný barevný rozdíl vzhledem k fotografování stavu. Děkuji vám za pochopení.

Balení Seznam:

1 * LED Vodní Kohoutek

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení