Nové příjezdy Celkem přírodní rose quartz míč léčení krystaly koule pro domácí dekorace a svatební výzdoba z Madagaskaru

530.30 Kč Doručení zdarma

Štítky: rose quartz roll, reiki quartz hůlka, rose quartz hůlka ženy, pink quartz hůlka, rose quartz tykev, rose quartz tvář hůlka, rose quartz hůlka kamenů, rose quartz zápěstí, rose quartz eing, rose quartz hůlka kanada.

Popis

  • Téma: láska
  • Regionální Funkce: Evropa
  • Styl: feng shui
  • Materiál: Kámen
  • Značka: DH JINGKA

Položka Vysvětlit

Materiál: přírodní rose quartz crystal

velikost:cca 7cm

Balíček: zabalené s bublinkovou vnitřní bezpečnosti a tašku venku

Upozornění:

*Vzhledem k tomu, přírodní křišťál položky, každý kus je jiný, budeme zboží dodat náhodně, ale budeme si vybrat tu nejlepší z nich poslat k vám, děkuji vám za vaši důvěru a pochopení. *V závislosti na velikosti dlaně a Úhel natáčení, tam bude chyba velikosti.Prosím, viz detaily produktu velikost.Děkuji!!! *Protože rozdíl mezi filtr a monitor, obraz a objekt bude mít barevný rozdíl.

Pozornost

1# Všechny položky jsou pořizovány v přirozeném světle.Jak je známo všem, každý přírodní kámen má své vlastní charakteristiky, a není tam žádný přesný stejné existence.Prosím, nevadí, když produkty, které obdržíte, jsou odlišné od těch, které je znázorněno na obrázku.

2# Mezinárodní Kupující vezměte prosím na vědomí, dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.

Doprava

1# Budeme dodávat zboží do 3 pracovních dnů po zaplacení.Prosím, potvrďte vaši dodací adresu během tohoto období.

2# Položka bude odesláno z China Post podle Standardní Mezinárodní Námořní přepravy (s sledovací číslo).Obvykle 10-30 dní,některých zemích může být 30 až 60d ays.

Po-prodejní

Pokud nejste spokojeni s produkty, které obdržíte, prosím, kontaktujte nás v čase.Budeme se snažit v našich silách vyřešit problém pro vás.Budeme situaci řešit podle aktuální situace jedince.

Zpětná vazba

1# Prosím, neváhejte nás kontaktovat, pokud máte nějaké otázky.

2# Pokud jste spokojeni s produktem obdrželi, prosím, laskavě dejte nám příznivý komentář.Vaše hodnocení je nejlepší povzbuzení pro nás.Děkuji moc!!!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení