10ks RCKLCY SNMG120408 TM FT4025 vnější soustružení kovů nástroj soustruh nástroj CNC stroje, řezné nástroje, frézy pro ocel

534.06 Kč 240.28 Kč Doručení zdarma

Štítky: nástroje na frézování kovů, Aktivitách snmg, lazer cutter dřeva, zásuvka řezačka dřeva, frézovací nástroje digitální, MSSNR, nástroj otočit, nůžky řezačka dřeva, nástroje na frézování dřeva, kleštiny, frézy na dřevo.

Popis

  • Materiál: Těžké Slitiny
  • Pracovní: OCEL
  • Použití: Vnější Soustružení Nástroj
  • Číslo Modelu: SNMG120408 TM FT4025
  • Tvrdost: 95
  • Povlak: CVD
  • Značka: RCKLCY
  • Původ: KN(Původu)

popis produktu

Jméno :soustružení nástroj pro Zpracování tvrdost: 95 stupňů Charakteristika:Ostré hrany Balení;10 kusů / box

Čepel arc: R0.4, R0.8, R1.2

Široce používán, není snadné zlomit nůž

Drcení problém

Dopad: pracovní rozměry nebo povrchovou úpravou se změní náhle, vytváří jiskru povrch burr. Důvod: Protože nastavení parametrů není vhodné, materiál čepele výběr není vhodný, pracovní tuhost není dobré, a nástroj drží je nestabilní. Opatření: Zkontrolujte, zda nastavení zásah je přiměřený, a vyberte odpovídající nástroje v závislosti na materiálu obrobku.

Kupující oznámení

Pokladník sliby

Pokladník slibuje: Všechny produkty v tomto obchodě jsou přijímána v naturáliích, a původní vzhled původní produkt může být obnovena. To může být proto, že displej má mírné rozdíly! Abychom zajistili, že všechny výrobky jsou zaručeny!

Doručení

Budeme dodávat zboží do 7 dnů. V případě nouze, prosím, kontaktujte zákaznický servis, budeme dodávat zboží co nejdříve. Pokud je třeba zadat, obraťte se na zákaznický servis nebo pre-střelba poznámky. Po obdržení zboží, prosím, zkontrolujte a podepsat stvrzenku. Pokud najdete nějaké chyby, prosím, kontaktujte nás ihned.

Nákupní pomoci

Prosím, kontaktujte nás on-line zákaznický servis pro produkt problémů, zpravidla pouze poté, co problém je potvrzena. Prosím, zkuste použít nákupní vozík, koupit jednou, aby se zabránilo opakované poštovné, což je výhodnější pro jednu osadu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení