0.01 lux-83000lux Světelný senzor intenzity Osvětlení I2C Digitální intenzita světla senzor modul digitální světelný senzor

287.37 Kč 250.01 Kč Doručení zdarma

Štítky: Fotografie, cctv senzor, ldr senzor, senzor ldr lux, fotosenzitivní senzor, čidlo vlhkosti modbus, i2c senzor, displej i2c, i2c, sds011.

Popis

  • Materiál: Směs
  • Kvalitní: A
  • Typ: Vibrační Senzor
  • Značka: vlastní-kynutí
  • Výstup: Digitální Senzor
  • Teorie: Optický Senzor
  • Použití: intenzita světla senzor
  • Číslo Modelu: B-LUX-V40B

Vítejte Winwin ,

Nabízíme PCB,PCB shromáždění,všechny druhy komponent(LRC a všechny díly, které potřebujete ), SMT Šablony , Moduly,elektronické Kabely,customzied Senzory .Hliníkový chladič atd. dobré kvality,rozumné ceny a stylový design podle vaší potřeby , vždy Budeme dělat naše úsilí uspokojit s vámi , těšíme se na váš kontakt .více quanity, prosím, kontaktujte mě získat speciální slevu !přejeme vám příjemné nakupování .

0.01 lux-83000lux Světelný senzor intenzity Osvětlení I2C Digitální intenzita světla senzor modul digitální světelný senzor

1: vlastnosti Produktu Přesné optické filtrování, aby odpovídaly lidské oko, blokování infračervené (IR) nad 99% (typická) 2. Automatické full-scale nastavení funkce zjednodušuje software a zajišťuje správné konfigurace 3. Rozsah měření: 0.01 lux 83000 lux 4.23 efektivní dynamický rozsah s automatic gain rozsah nastavení 5. 12 druhů binární hmotnost plné rozsah nastavení: stupeň odpovídající mezi rozsahy 6. Nízké provozní proud: 1.8 uA (typická) 7. Rozsah provozních teplot -40C~85C 8. Široký napájecí rozsah: 1,6 V do 3,6 V 9. 1/O je schopen odolávat 5,5 V 10. Flexibilní systém přerušení 2: Aplikace 1 podsvícení displeje ovládání. 2. Systém řízení osvětlení 3. Tablety a notebooky 4. Kontrola teploty zařízení a domácí automatizace, spotřebičů.. 5. Terminál pro místo prodeje 6. Fotoaparát 3. Popis.Na v408 osvětlení senzor se používá k měření hustoty viditelné světlo.Spektrální odezvu snímače odpovídá vizuální odezvu lidského oka, které má vysokou infračervené blokování.Na V408 Senzor Osvětlení je single-chip illuminometer, který měří intenzitu světla jako lidské oko.V408 senzor osvětlení přístroj má jak přesné spektrální odezva a relativně silné 1R blokování funkce, aby bylo možné přesně měřit intenzitu světla jako lidské oko není ovlivněna zdroji světla.Pro průmyslové vzory, které vyžadují senzory, které mají být namontovány pod tmavého skla pro estetiku, silnou IR bariéra také pomáhá udržovat vysokou přesností.Navržen pro systémy, které staví na bázi světla, lidské zkušenosti, v40B světelný senzor je ideální náhrada za fotodiody, fotoodpory, nebo jiné senzory okolního světla s nízkou očí do očí odpovídající a chudý IR blokování.Rozsah měření je od 0,01 lux do 83000 lux, a vnitřní rozsah má full-scale setting funkce, což eliminuje potřebu ručně vybrat plném rozsahu.Tato funkce umožňuje lehké měření v rámci 23-bit efektivní dynamický rozsah. + Digitální operace jsou flexibilní pro systémovou integraci.Měření může být provedeno buď kontinuálně, nebo v jediném záběru.Kontrolní a přerušovací systém pracuje autonomně, což umožňuje procesoru se jít spát, zatímco senzor hledá vhodné wake-up událostí a zpráv prostřednictvím přerušení pin.Digitální výstup je hlášeno přes 12c a SMBuS kompatibilní two-wire serial port. + V40B senzor osvětlení kombinuje nízkou spotřebu energie s nízkým napájecím napětím, aby prodloužit životnost baterie v bateriově napájené systémy.

Zákaznický Servis

PLATBA

1.Thecomplication.cz podporuje Visa , Boleto , MasterCard ,Maestro Debetní Kartou ,Western Union,Webmoney,QIWI a bankovní převod prostřednictvím banky.

2.Pokud stále máte jakýkoliv dotaz pro platbu, prosím, neváhejte a kontaktujte nás svobodně .

DOPRAVA

1.Když si objednáte, prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek.

2.Pošleme položky s 2-5 dnů, jakmile je platba potvrzena systému.

3. Žádné dovozní Daně není zahrnuta v lodní poplatek, kupující jsou odpovědné za cel, kdy je napadlo .

4.Každá žádost získat náhradu ,prosím, pošlete zpět položky zpět k nám.Zákazníci by měli zaplatit náklady na dopravu zpět do Číny, pokud problémy, pokud tvoje .

na druhé straně, pokud problém je naše, budeme platit expediční poplatek.

5.Express shipping (DHL,Fedex,UPS,TNT, atd) a pošta jsou k dispozici pro lodní dopravu. 3-7 dnů bude přišel k vašim dveřím Expresní doprava

Poštovní služby, jako je Čína Post Rejstříku Air Mail ,Singapur post, Hongkong post Air Mail, dosah většina zemí v rámci 15-45 obchodní dny,

Některé určení a dalších faktorů, může trvat až 60 pracovních dnů.

Prosím pozor : Objednávky méně než 7 USD, nebude mít sledovací číslo, ale budete mít položky, pro jistotu,

prosím, kontaktujte nás získat náhradu nebo vadí, pokud nechcete dostat to do 60 pracovních dnů .

ZPĚTNÁ vazba

1.Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité, prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby .

2.Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo naše produkty nebo služby , prosím, neváhejte nás kontaktovat, první před odjezdem negativní zpětnou vazbu .

Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům .

KONTAKTUJTE NÁS

1. Služby po celém světě,Velkoobchod ,maloobchod, pokles lodní dopravy , podpora Vlastní.

2. Pracovní doba: (GMT+8) 8:45-12:00; 13:00-22:00 hodin .Neváhejte nás kontaktovat

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení