Nejnovější Ochranné Těžké Nést EVA Taška Pro Nintendo Spínač Cestovní Anti Shock Pouzdro Pro Nintendo Spínač Herní Příslušenství

265.26 Kč Doručení zdarma

Štítky: oprava rybaření float, vrták 3 4 sds, konektorů 2038 led, plotové panely ebay, vrták 15 10mm, konektorů 4 pin tv, konektorů 16 pines, skleněné tabule touch, plot hroty kočky.

Popis

  • Číslo Modelu: Pro Nintendo Spínač EVA Bag
  • Kompatibilní Značka/Model: Nintendo
  • S USB: no
  • Značka: haolonggcp
  • Nintendo Model: NINTENDO SPÍNAČ

Vlastnosti: Nový Příjezdu Vysoké Kvality ! Snadné Přenášení,plag hry kdekoliv ! Chraňte své Nintendo spínač proti každodenní,prach,nebezpečí a škrábance. Lehké a odolné. Má hra karty kapsa uvnitř,snadno se drží 14 karet. Kompatibilní s: pro Nintendo Spínač Materiál:Polyester Barva:Černá Rozměr:265mm x 125 mm Čistá hmotnost:190g Všechny naše zásilky posílat dobré pracovní sledovací číslo,můžete sledovat a sledovat na Thecomplication.cz Oficiální sledování webových stránek,a ne falešné sledovací číslo, bez sledování informací.

Balíček:

1 x Bag NS

Kupující Na Vědomí: 1. Výrobky Bude posílat China Post nebo Singapore Post,všechny dodávky s pracovní trcking číslo. 2. Budeme psát nízkou cenu na balíčku a faktury (5-20 USD ) 3. Produkty budou testovány předtím, než jsme vyslat. 4. Když najdete produkt, máte problém,prosím, kontaktujte nás co nejdříve,budeme se snažit v našich silách vyřešit problém pro vás. 5. Jsme velkoobchodní Výrobce,Všechny výrobky přijmout OEM ODM pořadí,a cena bude dobré,pokud potřebujete,prosím kontaktujte nás. 6. Pokud chcete obdržet do 10 dnů,prosím, vyberte poslat DHL nebo FedEx,nebo nás kontaktujte,pomůžeme vám poslat Expresní Služby.

Přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů. Jakoukoli otázku o platbu, pls, neváhejte nás kontaktovat

PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) Objednávky zpracovány včas po ověření platby. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 45 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

Pokud jste obdržel nesprávné, poškozený, vadný, nebo položky, jak je popsáno, prosím, kontaktujte nás pro částečné/úplné vrácení peněz nebo výměnu na naše náklady. Obdrží výrobek do 7 dnů, budeme rádi, aby výměnu nebo vrácení peněz pro vás, tak dlouho, jak všechny originální balení a příslušenství jsou v původním stavu. Pokud z nějakého důvodu nejste spokojeni se svým nákupem, prosím kontaktujte nás a my uděláme naše nejlepší, aby to vyřešit. Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka.

Pokud byste chtěli vrátit váš produkt(y) pro opravy / výměny / náhrady, prosím, laskavě kontaktujte náš zákaznický servis. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat. Pokud se vrátí na problémy s kvalitou výrobku,vrátíme vám plnou vítězná nabídka částku, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, po oba Kupující a Prodávající zrušit transakci z Thecomplication.cz. nebo, můžete si vybrat, mít náhradní.

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby, Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům. Jsme vždy snaží poskytovat nejlepší služby a spolehlivé produkty pro každého zákazníka. Kontaktujte nás, prosím, vyřešit jakýkoli problém, před odjezdem negativní zpětnou vazbu . pomůžeme vám v žádném případě možné, a snažit se odpovědět na všechny e-maily

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení