Pro Volkswagen Sagitar Passat Bora Válcové vložky Zámku Zapalování

486.09 Kč 374.24 Kč Doručení zdarma

Štítky: Zámek Box, zamykání polo, dveře klíčem, zámek zapalování vw, výplň dveří octavia, klimatizace tlačítko, zámek skříňky, tlačítko zamykání, zámek mini, gril vw.

Popis

  • Typ Zámku: Auto Lock
  • Číslo Modelu: Auto Lock
  • Velikost: Auto Lock

pro Volkswagen Sagitar Passat Bora Zámek Zapalování Klíč Válec doprava zdarma registrovat

Dopravu leteckou poštou + číslo stopy.

1.Všechny položky mají 1 rok záruka ,pokud nějaké továrny kvalitní problém ,budeme opravit nebo změnit jednu novou, pro zdarma na 1 rok. Po uplynutí jednoho roku,

dodáváme služby opravy také účtovat základní poplatky.

2.Můžeme připravit produkty najednou pro zákazníky okamžitě koupit. 3.Nabízíme technic podporu a celoživotního po-prodejní služby.

1.Přepravní doba je asi 3~5 dnů DHL/UPS/FedEx/TNT,10 dnů od EMS,20

dny tím, HK Post Air Mail nebo Singpore Post. 2.Budeme se snažit v našich silách, aby se položky dorazí včas.Jako kurýr,počasí a místní

vlastní,možná, že někdy to bude mít zpoždění.Vaše pochopení bude vysoce ocenil

3.Když paket dorazí na vaše místní zvyk,pls kontaktujte zvyk co nejdříve a předání celní poplatek spolehnout na vaší zemi, pokud jste neměli platit za tarif,nemůžete dostat balíček,nebudeme opustit balíčku,pokud se chcete vrátit zpět,byste měli platit za shippment.

1.Výrobek je pečlivě zabalen do bavlněného krabice před tím, než je poslal ven. 2.Budeme se snažit v našich silách, aby se položky dorazí včas.Jako kurýr,počasí a místní

vlastní,možná, že někdy to bude mít zpoždění.Vaše pochopení bude vysoce ocenil. 3.Pls nenechávejte ne dobrou zpětnou vazbu dříve, než nás kontaktovat.Jsme vždy udělat perfektní služby pro naše zákazníky po celou dobu.Takže slib je klíčový bod v podnikání.

4.Výrobek bude pečlivě TESTOVÁNY,pak zabalené do bavlněné krabice před tím, než je odeslán k Zákazníkovi.

Všechny naše výrobky mají záruka 1 rok.Že na to říct.Pokud má model nějaké problémy s kvalitou, že jste spokojeni,pls, neváhejte a pošlete jej zpět k nám pro změnu jeden nový nebo oprava pro vás.Tohle je naše podnikání,a my se slib.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení