K3EDF End-fed Anténu (upgrade Verze), ŠUNKA Tři-band krátkovlnné Antény, SDR Krátkých vln Přijímací Anténa

1 348.42 Kč 1 240.54 Kč Doručení zdarma

Štítky: hf antény sdr, sdr, 1090mhz anténa, rtl sdr, anténní balun, dab-tv, anténa hf tuner, ham radio anténa, noelec, anténa rtl sdr.

Popis

modname=ckeditor

Nová vylepšená verze vibrátoru používá 2,5 čtverečních MM multi-strand čistý měděný drát vibrátor pro další zvýšení pracovního pásma a pevnost v tahu!

Celková délka K3EDF oscilátor je 11,5 metrů. 40-metr kapela má past, která je také přirozeně zvučný. 20-metr kapela přirozeně rezonuje na půl vlnové délky, a 10-meter band přirozeně rezonuje s vlnovou délkou (se ziskem). Vyzařovací účinnosti vibrátoru není nalezen multi-jednotka Yagi vyšší zisk. Pracovní šířka pásma je přirozené infra-red anténa na světě neporazitelný pořadí:1. Jedinou nevýhodou je, že balun ztráty je větší než konvenční 1:1 4:1. Barron. Pouze K8DX řeší problém, že odpovídající ztráta je téměř non-destruktivní odpovídající, což přináší vyšší radiační účinnost. To je také nejvyšší úroveň high-impedance přirozené rezonance plus snížení odpovídající.

Na K3EDF je tři-band end-fed anténu. Výhodou je, že má extrémně široký provozní šířku pásma ve srovnání s jinými typy antén (viz měří SWR graf). Ze země více než 1 metr, to může obvykle rezonují na frekvenci musíme pracovat. na. A změna výšky nemá vliv na rezonanční bod velmi mnoho, takže v podstatě to může být použit bez ořezávání, který je velmi vhodný pro antény pro začátečníky. Nevýhodou je, že odpovídající metoda je použití vysoce konverzní poměr balun. Tepelná ztráta je poměrně velký, vzhledem k poměr se změní poměr a hustota magnetického toku a horní hranice magnetický tok provozní frekvence. Proto, tato anténa je velmi vhodná pro začátečníky (není vhodný pro dlouhodobý nepřetržitý spuštění). , vhodné pro interval přenosu a příjmu), amatérské kapely SDR příjem. Není problém v příjmu vysílání, a je také vhodný pro vysílání. Vlastní magnetický kroužek v současné době používají snižuje ztráty na nejnižší limit, a skutečný test je bezpečně přenášeny s 100W SSB za 30 minut! (Normální test balun trvá jen 10 minut nepřetržitě vyzařují normální teplotě a je kvalifikován), všichni jsme prošli super-sílu, násilí testu!

Hlavní parametry: 7MHZ 14MHZ 28MHZ tři-band, stojatých vln menší než 1,5, vydrží moc 100WPEP, balun průchozí útlum 1,5 DB. S anténou o délce přibližně 11,5 metru, to je ideální pro prostorově omezená ŠUNKA aplikací.

K3EDF je doplňkem pro střešní antény, které nelze nastavit na střeše. Jsme opravdu popsat anténa test ukazatele a nikdy vyhodit ji, tak ať všichni vědí, co dělat!

Erekce metoda: horizontální, diagonálně vytáhl, vertikální (viz antény erekce diagram).

Speciálně nařídil prodloužit M-sedadlo, již starat o M-sedadlo je příliš krátký, M mužské hlavy není utažené a utěsněny tmelem, a všechny šroubové otvory byly utěsněny tmelem, aby zajistily, žádná voda, nový materiál vodotěsný box Delší život.

Vlastní Velký Magnetický Kroužek(Minimalizovat plýtvání)plusPCBFixed Balun

Erekce skici:

Měřené parametry:

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení