4 Vrstvy Slitiny Zinku Bylina Bruska 40mm Bylina, Koření, Tráva, Plevel Tabákového Kouře Brusky Pro Muže, Kouření Příslušenství

100.80 Kč 60.57 Kč Doručení zdarma

Štítky: příslušenství trávu, silná bylina bruska, olej hořák na skleněnou trubku pro kouření pervitinu mísy, mlýnek, tráva mlýnek, hodně trávy brusky, kouř, trávu, mlýnek na trávu, kostky bylinkové bruska.

Popis

  • Tvar: Zdarma Typ
  • Číslo Modelu: L
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: Kovové

40mm Tabáku Bruska Ruční Kovové 4 Vrstvy Kouře Drtič Rostlinných Herb Mill Koření Drtič Kuchyňských Doplňků

Popis:

Typ:slitina Zinku

Velikost:40 mm/1.58"

Výška:43mm/1.69"

Vrstva:4

Barva:Černá, Červená, Modrá, Šedá, Stříbrná, Zelená.

Balení Seznam: 1* Tabák Bruska

Funkce:

1.Malé rozměry a nízká hmotnost, snadné přenášení pro cestování.

2.Perfektní Brousit (Ostré Zuby): double-wedge kovovými zuby, mohl zaručit, jemné broušení. Magnetické Víko, aby se zabránilo rozlití.

3.Odolné Zinkové Slitiny Materiál: Vyrobeno s premium zinkové slitiny, navržen s 4 vrstvy a 3 komory, aby bylo zajištěno optimální brusný výkon a výjimečnou trvanlivost.

4.Premium Design (Pyl Obrazovky A Čistící Škrabka): zdokonalené nerezové oceli ok obrazovka a navíc škrabkou, aby pyl sběr a čištění snadnější a pohodlnější.

5.Velká Kapacita 4-Dílná Kuchyně Bylina Mlýnek. Vezměte prosím na vědomí tento produkt nelze brousit pepř a další tvrdá skořápka koření.

Poznámky:

1.Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii. Děkuji!!!

2.Prosím, dovolte 1-3cm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení