Elektrické Strike Zámek Dveří Pro Systém Kontroly Přístupu Nových Fail-safe 5YOA Zbrusu Nový StrikeL01

309.25 Kč Doručení zdarma

Štítky: zámek elektromagnetický, stodola dveře zámek, systém kontroly přístupu, vánocmi, 12v zámek, zámky zámek 12 v, Řízení Přístupu, kopírka 5yoa, elektrické strike, audio terminál.

Popis

  • Číslo Modelu: StrikeL01
  • Typ Položky: Stávka Zámek
  • Původ: KN(Původu)
  • Certifikace: NIC
  • Značka: 5YOA

Výhoda:

Hliníkové slitiny, Nerezové Oceli Šroub.

Testování 1 000 000 cyklů.

High-Teplota Lakované, Duable a Krásný Článek.

Certifikát CE pro EU, MA certifikát pro China Veřejné Bezpečnosti Office

Specifikace:

Parametr Výrobku

Parametr Popis

Stávka Struiture

Z Nerezové Oceli

Přídržná Síla

500kg

Napětí

12v

Aktuální

DC12V/200mA, DC24V/100mA

Funkce

Zamčené, když pod napětím

Povrchová Teplota

Do +20 Stupňů Celsia

Vhodná Teplota

-10~+55 Stupňů Celsia (14~131F)

Provozní Vlhkost

0~90%(non-kondenzace)

Čelní deska Bydlení

Lakovaná Ocel

Funtion

Postaven-out MOV

Tloušťka Skla

12-15mm

Otevření Režimu

90 Stupňů Kyvné Dveře

Hmotnost

0,4 kg

Přijímáme Kreditní Kartou, Western Union, TT. atd. Můžete si vybrat metodu, která je nejlepší pro vás výhodné. Platba musí být provedena do 7 dnů od objednávky, pokud můžete si to vyzkoušet okamžitě, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu. K pretect vaše zájmy, vaše platba bude dočasně v držení Thecomplication.cz, a nebude uvolněna až obdržíte vaši objednávku a stisfy.

Normálně, budeme loď objednávky do 1-2 pracovních dnů po zaplacení vymazány. Prosím, ujistěte se, že vaše adresa je správná, než platba. Prosím, dejte nám 1-3 nízké skóre na dopravu, jak jsme dodávané položky rychle, ale zámořské dodávky závisí na mnoha faktorech, jako je logistika, počasí, země, politiky, nějaké problémy, prosím, kontaktujte nás nejprve.

S cílem zajistit, že obdržíte vaši objednávku, aniž nebo nižší daně, budeme deklarovat jako "DÁREK" s nižší hodnotou, hodnota neodráží celkové ceny, kterou jste zaplatili nebo tržní hodnotu a může se nepoužije pro země s různými celní pravidla. Pokud se vám nebude líbit, s nižší hodnotou prohlášení, prosím, kontaktujte nás, nebo zanechání zprávy v objednávce. Žádné dovozní poplatky nebo poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

Pokud si chcete koupit více, prosím, kontaktujte nás. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu, nebo otevření spory, budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy. Všechny e-maily budou replyed během 1 dne, Pokud neobdržíte naši odpověď, prosím, laskavě znovu poslal svůj e-mail, budeme vás odpověď co nejdříve.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (5 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení