Elektrická Vyhřívaná Bunda, USB, Vyhřívaný Venkovní Teplá Vesta v Pračce Muži Ženy Teplé Zimní Podzimní Vesta Lovecká Vesta Vyhřívaná Vesta 2020

169.99 Kč 118.93 Kč Doručení zdarma

Štítky: top bunda vyhřívaná, vesta žena, bunda mountain, ohřev teplé sako, těhotenství podporu spodní prádlo, Vesta, zimní bunda muži, tepla bunda, tepla vesta, dri fit tiger.

Popis

  • Typ: topení vesta
  • Materiál: bavlna + polyesterové vlákno
  • Funkce: inteligentní tři-stupňová regulace teploty nastavitelná
  • Číslo Modelu: Inteligentní topení vesta
  • Název produktu: Elektrická Vesta
  • Fit: Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
  • Původ: KN(Původu)
  • Pohlaví: ŽENY

Inteligentní Topení Vesty 5 Ks Topení Film, Elektrické Topení Oblečení USB Topení 3 ozubená Kola, Nastavitelný Vesta Teplé Vesty Elektrické Topení Vesta Muži A Ženy Venkovní Sportovní Vesta

Funkce:

***1. 5 Topných Zón a 3 nastavení Teploty: 5 uhlíkových vláken topné prvky generovat teplo přes pas, břicho a horní část zad; Jedno tlačítko pro 3 topné nastavení: 40 ° c/104℉ až 70 ° c/158℉ s inteligentní systém vytápění.

***2. USB Nabíjení: Snadné nabíjení. Musíte vždy připojit 5V2A mobilní napájení (tento produkt neobsahuje mobilní napájení). Mobilní energie potřebuje být odstraněny během mytí.

***3. Bezpečné a Zdravé: Jen 5V daleko infračervené vytápění mnohem nižší než lidské tělo bezpečnosti napětí 36V. Stabilní teplo a bezpečnost těla napětí. Vhodné pro lepší oteplování břicha a bederní oblasti.

***4. Velkoplošné Vytápění: elektrické topení vesta má Pět vestavěných ohřívačů, které mají krevní oběh a teplo funkce, které nejen ohřívá břicho, záda, pas a břicha, ale také podporuje krevní oběh.

***5. Široké použití: Tento vyhřívaná vesta je ideální pro venkovní lyžování, zimní rybolov, jízda na horském kole, jízda na kole, kempování, trekking sníh, lov, venkovní docházky, zimní ulice, denní kanceláře a další.

***6.Bezpečný a Lehký: Modernizované navržen systém vytápění vám zajistí příjemné teplo. Velké plochy uhlíkových vláken drát, topení,bezpečné a izolované. Pohodlné a kůže přátelský,dotýká hladce a teplo lépe.To může pomoci vám snadno žít přes celou zimu, aniž by nosit objemné oblečení pod studenou stavu.

Návod:

(1).Vyjměte konektor USB.

(2). Přístup k mobilní nabíjecí zdroj energie.

(3).Stiskněte a podržte hrudi ovládání teploty výstupní spínač po dobu 3 sekund.

(4). Dlouhé stisknutí na hrudi teploty ovládací spínač po dobu 3 sekund, začít, aby se zahřál, a pak nastavte na střední teplotu teplo, když potřebujete, aby se vždy připojit mobilní napájení.

(5). Manuální nastavení na třetí rychlostní stupeň, teplé teplotě 45 stupňů Celsia, komfortní zařízení teplota 35 stupňů Celsia, energeticky úsporné zařízení, teplota 25 stupňů Celsia.

(6). Stiskněte a podržte hrudi teplotní spínač ovládání pro 3 sekund a vypnout světla, aby zastavit topení.

Jak Vyčistit Topení Vesty:

Praní v pračce a ruční praní jsou k dispozici. Nepoužívejte ždímat nebo zvraty. Odpojte pravomoci před praním a ujistěte se, že je sušené, než topení.

specifikace:

Velikost:S/M/L/XL/XXL/3XL/4XL

Název produktu: Elektrická Vesta

Materiál: bavlna + polyesterové vlákno

Vlastnosti: inteligentní tři-stupňová regulace teploty nastavitelná

Seznam Balíčků:

1*Topení Vesta(nezahrnuje power bank)

Připomenutí:

1. Všechny obrázky byly profesionálně barva-kalibrované, ale vzhledem k různým okolního světla a zobrazení různých nastavení zařízení, může tam být nějaké odchylky mezi obrázky a objekty, které vidíte. Prosím pochopit.

2. Data se ručně měří, může tam být nějaké odchylky, ale to nemá vliv na použití.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení