2019 Letní Dámské Plavky Bikiny Cover Up Sexy Beach Kryt Ups Šifon Bikiny Solidní Beach Šaty, Plavky tunika kaftan

340.42 Kč 238.29 Kč Doručení zdarma

Štítky: svatební zakrýt, kimono dlouhý, kaftan kaftan beach, Beach cover up, pláž nosit, plážové šaty, pláž make-up pro ženy, ups ups, Abaya, plážové pareo.

Popis

  • Materiál: Polyester
  • Mladý Styl: Preppy Styl
  • Styl: Mladý Styl
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: P&j
  • Vzor Typu: Tisk
  • Věk: Věkové Kategorie 18-35 Let
  • Fit: Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost

Poznámka: 1, Zkontrolujte svou velikost a porovnat s velikostí plechu. 2, Doporučujeme zvolit větší velikost. 3, Vzhledem k rozdílům mezi počítačové monitory, osvětlení, fotografické vybavení atd., každá šarže produktů bude existovat trochu jinak, tak, prosím, informujte se o skutečné položky, které jste obdrželi. 4, Skutečný produkt se může lišit, než fotografie, protože to je tisk.

Vlastnosti: Barva: (jako obrázek show)

Velikost: 4 velikosti (S/M/L/XL)

Platba 1.Přijímáme Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetní karty, WebMoney, bankovní převod, kreditní karty a můžete platit na Thecomplication.cz. 2.Zde je platební centrum Nápovědy : http://help.Thecomplication.cz/categories_Payment.html. 3.Pokud máte ještě nějaké dotazy na platby, neváhejte nás kontaktovat Odesláním: 1.Příprava Čas :Budeme odeslání zboží do 3-5 dnů, jakmile systém potvrzuje kupující platbu. 2.Prosím zkontrolujte vaši adresu, když píšete v Thecomplication.cz,pokud chcete změnit dříve, než jsme loď je 3.Zde můžete sledovat váš balíček : http://www.17track.net Zpětná vazba 1.Pokud jste spokojeni s našimi produkty a podáváme , prosím, zanechte nám 5-hvězdičkový zpětnou Vazbu , a můžete sbírat našem obchodě najdete další sexy položky. 2.Pokud budete mít jakékoliv problémy s předměty nebo služby,prosím, neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít Spor.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny vaše problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 1 out of 5 (1 votes)

1
Ccolvkra 2020-09-22

The goods did not receive, but the money was returned

Přidat recenzi

Hodnocení