1:1 62cm Zbraň Hra Anime, Protože Halo Bůh Války, Energetické Meč PU Akční Obrázek Model COOL Dárek

337.55 Kč Doručení zdarma

Štítky: katana meč skutečné meče, halo hračky, 4 bůh války, samurajský meč hračka, minecraft zbraň, meč han jian, katana tanjiro, ninja zbraň, meč hračka, XGIMI.

Popis

  • Design: Meč, Zbraň Kategorie
  • Materiál: PU
  • Rozměry: 62*28.5 CM
  • Pohlaví: Unisex
  • Věkové Rozmezí: > 6 let
  • Funkce: odlitek
  • Značka: DIVOKÉ OVOCE

Prodejní Místo

2019 kreativní aura, tovární přímý prodej, místo dodání!

Příběh Značky

Šest výhody tohoto obchodu NE.1 Továrna nabídky a Affordables Všechny produkty v tomto obchodě jsou továrny zdrojů, cena výhodou je zřejmý NE.2 dostatečných zásob, silnou společnost prodává tisíce výrobků denně.Sklad má dostatek zásob a řada je kompletní.Nové produkty jsou neustále vyvíjeny.NE.3 rychlé dodání, profesionální vedení Naší společnosti má vyspělý globálního dodavatelského řetězce systém,s cílem umožnit zákazníkům, aby přijímat zboží rychleji, bereme objednávky dodací systém, profesionální sledování a pozorné služby Vážení přátelé, již jsme reshipped zboží,v Důsledku nadměrných výrobku, logistické společnosti nemohou dopravy.NE.4 profesionální zabezpečování jakosti výroby společnost má stovky družstva zákazníci, z důvodu zaměření, tak profesionální, těšíme se na spolupráci s vámi NE.5 podpora velkoobchodní společnost podporuje velkoobchodní, pokud jste velkoobchodní zákazník, prosím, obraťte na náš zákaznický servis,těšíme se na spolupráci s vámi, můžeme vám poskytnout výhodnější cenu, a odeslat rychle logistiky.NE.6 staré klienty údržby Pokud vás často nakupují zboží v našem obchodě, jsme vám pěkný dárek za váš nákup

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 1 out of 5 (1 votes)

1
Proshe3 Nekyda 2020-12-04

No no no! I received only a leather thing and NO SWORD, i kept messaging them and they still gave me NO refund or infos. I DID NOT RECEIVE MY ORDER AND THEY PRETEND THAT THERE ARE TWO DELIVERIES, yet it’s been way too long and fake tracking number...! I am so mad !!

Přidat recenzi

Hodnocení